izozki

1
Izozki-dendatan aurkitu daitezkeen izozkiak
Izozki-dendatan aurkitu daitezkeen izozkiak
izozki > helado (62 testuinguru)
eu testuak es testuak
Izozkiak prestatzeko etapak. Etapas de la preparación de helados.

Materiala: Gozogintza

Izozkiek aukera ugari eskaintzen dituzte, hasi aurkezpen sinpleetatik eta gozogintzako elaborazio konplexuetaraino. Los helados ofrecen una importante gama de posibilidades desde presentaciones sencillas hasta complejas elaboraciones de repostería.

Materiala: Gozogintza

Izozki-motak: Tipos de helados:

Materiala: Gozogintza

Mandarinazko izozkia. Helado de mandarina

Materiala: Gozogintza

Laranjazko izozkia. Helado de naranja

Materiala: Gozogintza

Izozkiak ontziratu eta aurkeztea. Envasado y presentación de helados.

Materiala: Gozogintza

Izozkiak gogortzeko sistema. Sistema de endurecimiento de helados.

Materiala: Gozogintza

Izozkiek historia luzea dute; antzinako txinatarrak izan ziren lehen aldiz elurrez plater gozo bat prestatu zutenak. Los helados tienen una larga historia, fueron los antiguos chinos quienes, por primera vez, prepararon con nieve un plato dulce.

Materiala: Gozogintza

Esaten dutenez, izozki haiek fruta, ezti eta elurrez prestatzen ziren. Según cuentan, estos helados se preparaban con frutas, miel y nieve.

Materiala: Gozogintza

Izozkirik zaharrena, gaur egun ere puri-purian dagoena, sorbetea da. El helado más antiguo, aun hoy de gran auge, es el sorbete.

Materiala: Gozogintza

2
izozki > sorbete (5 testuinguru)
eu testuak es testuak
Sagardo eta sagar berdezko izozkia. Sorbete de sidra y manzanas verdes.

Materiala: Gozogintza

Udarezko izozkia. Sorbete de pera

Materiala: Gozogintza

Frutu exotikozko izozkia. Sorbete de frutas exóticas

Materiala: Gozogintza

Sagardo eta sagar berdezko izozkia. Sorbete de sidra y manzana verde.

Materiala: Gozogintza

Frutu exotikozko izozkia. Sorbete de frutas exóticas.

Materiala: Gozogintza