canela

1
kanela > canela (7 testuinguru)
eu testuak es testuak
Halaber, krema aroma naturalekin osa daiteke (kanela, banilla, etab.). También se puede complementar la crema con aromas naturales como canela, vainilla, etc.

Materiala: Gozogintza

Almendra-pikorrak txigortu eta, hotza dagoenean, tartaren ertzetan itsatsi; gainazala azukre-hautsez hautseztatuko dugu eta, horren gainean, marrazki bat egingo dugu kanela-hautsaz. Tostamos granillo de almendra y cuando esta frí­o lo pegamos en los bordes de la tarta, la superficie la espolvoreamos con azúcar glass y sobre esta elaboramos un dibujo con canela en polvo.

Materiala: Gozogintza

Kafea, Txokolatea, Karameloa, tea, Laranja- eta limoi-azala, Laranja- eta limoi-zukua, Likoreak, Kanela, etab. Café, Chocolate, Caramelo, Té, Piel de naranja y limón, Zumo de naranja y limón, Licores, Canela, etc.

Materiala: Gozogintza

Urre-koloreko itxura hartu arte frijitzen dira, paper xurgatzaile batean xukatzen dira, bizkarrak kenduz beharrezkoa izanez gero, eta lustre-azukrez edo eztiaz eta hauts-kanelaz hautseztatuta ezartzen dira platerean. Se frí­en hasta que presenten un aspecto dorado, se escurren sobre un papel absorbente desbarbándolas si fuera necesario y se emplatan espolvoreándose con azúcar lustre o miel y canela en polvo.

Materiala: Gozogintza

Urtu sutan gurina, gehitu azukrea eta disolbatu, ondoren eztia, kanela eta azkenik eztia, irakinaldi bat eman denari eta utzi hozten. Fundir al fuego la mantequilla, añadir el azúcar y disolver, a continuación la miel, la canela y por último la miel, dar un hervor a todo junto y dejar enfriar.

Materiala: Gozogintza

Kanelazko izozkiz jantzia, calvadosdun Mousez eta calvadosaz salteatu eta garreztatutako sagarrez betea. Encamisado con helado de canela, relleno de Mouse al calvados y manzana salteada y flambeada con calvados.

Materiala: Gozogintza

Txerri-koipea kanela-hautsarekin eta azukre-hautsarekin nahastuta, luzatutako orean pieza bildu aurretik luzatzeko. Manteca de cerdo mezclada con canela en polvo y azúcar glass para estirar sobre la masa estirada antes de enrollar la pieza

Materiala: Gozogintza