envase Bilatu envase testuinguru gehiagotan
- eu ontzi
ontzi > envase (6 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Tenperatura baxuko hozkailuak (-30 - -40º C), aire-zirkulazio behartuarekin, non izozkiak dituzten kaxak sartu eta han uzten baitira, behar adinako denboraz pilatuta, ontzien erdialdean tenperatura -23 ºC-tik beherakoa izan dadin. | Cámaras frigoríficas a baja temperatura (-30 a 40º C) con circulación forzada de aire donde se introducen las ajas con helados y se dejan allí, apiladas durante el tiempo necesario para que la temperatura en el centro de los envases sea inferior a -23ºC. |
Materiala: Gozogintza |
|
Tenperatura baxuko hozkailuak (-30 -40º C), aire-zirkulazio beharturik gabe, non ontziak erabat gogortzeko behar adinako denbora egoten baitira. | Cámaras frigoríficas a baja temperatura (-30ºC a -40ºC) sin circulación forzada de aire donde los envases permanecen el tiempo necesario para su endurecimiento completo. |
Materiala: Gozogintza |
|
-35 ºC -40 ºC-ko aire hotzaren zirkulazioa behartua da eta ontzien erdian nahi dugun tenperatura lortzeko (-15 ºC -33 ºC) igarotze-abiadura kalkulatzen da. | La circulación de aire frío a -35ºC a 40ºC es forzada y se calcula la velocidad de paso para alcanzar la temperatura deseada en el centro de los envases (- 15ºC a 33ºC). |
Materiala: Gozogintza |
|
Tuneletan eta gogortze-ganbaretan mota guztietako ontziak (konoak, kopak, edalontzitxoak, familia-tamainako blokeak, solteko izozkia, etab.) izotz daitezke. | En los túneles y cámaras de endurecimiento se pueden congelar todo tipo de envases (conos, copas, vasitos, bloques familiares, helados a granel, etc.) |
Materiala: Gozogintza |
|
Konfiturak, jeleak eta marmeladak ontzietan merkaturatzen dira, hainbat pisu garbikoetan: | Las confituras, jaleas y mermeladas se comercializan en envases de diferentes pesos netos: |
Materiala: Gozogintza |
|
Gaur egun badaude bonboiaren forma duten ontziak: bertan sartzen dira eta horrela igurzketa eta distira-galera saihesten da. | Modernamente existen envases con la forma del bombón en el cual se introducen evitando así el roce y pérdida del brillo. |
Materiala: Gozogintza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |