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marrubi > fresa (7 testuinguru)
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Normalean, esentziak esnegaina harrotu eta azukreztatu ondoren gehitzen dira, baina aroma-mota bakoitzaren trinkotasunak erabakiko du sartzeko unerik egokiena. Horrela, adibidez, marrubizko aroma esnegaina harrotzeaz amaitzen denean gehi liteke, baina irabiatzean gehitzen bada, emaitza uniformeagoa izango da. Normalmente las esencias se añaden después de montar y azucarar la nata pero también la densidad de cada tipo de aroma deparara el momento mas adecuado para su incorporación, así­ por ejemplo, un aroma de fresa se podría añadir al término del montado de la nata, pero si se añade durante su batido, se conseguirá un resultado mas uniforme.

Materiala: Gozogintza

Espezia batzuek, zaporea ez ezik, kolorea ere transmititzen dute (marrubia, laranja, limoia, kafea, turroia, txokolatea, pralinea, etab.). Algunas especias a parte de transmitir sabor tambien transmiten color, (fresa, naranja, llimon, café, turron, chocolate, praliné, etc).

Materiala: Gozogintza

Marrubizko edo mugurdizko sorbetea. Sorbete de fresa o frambuesa.

Materiala: Gozogintza

Kopa marrubizko izozkiaz betetzen da, gainean ur irakinetan egindako melokotoia azukre banillatuarekin eta oso hotza ezartzen da eta, alderantziz ezarrita, hutsunea chantillyaz eta marrubi batzuez betetzen da. Se llena la copa con helado de fresas, se coloca encima medio melocotón escalfado con azúcar vainillado y muy frí­o y colocado al revés, se rellena el hueco de este con chantilly y algunas fresas.

Materiala: Gozogintza

Marrubiak edo mugurdiak. Fresas o frambuesas

Materiala: Gozogintza

Oinarrizko errezeta honi beste zapore batzuk eman dakizkioke, hala nola, kafe, txokolate, marrubi, mugurdi, praline, likore eta abarrenak. A esta receta base se le puede dar otro sabor como café, chocolate, fresa, frambuesa, praline, licores, etc.

Materiala: Gozogintza

3. Kendu txortenak marrubiei eta mugurdiei. 3º Quitar los rabos a las fresas y las frambuesas

Materiala: Gozogintza