almendra

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Arbendola edo almendra.
Arbendola edo almendra.
almendra > almendra (7 testuinguru)
eu testuak es testuak
Halaber, luzatu egin daiteke pastetarako bezala, arrautzaz margotu eta pieza bakoitzaren erdian almendra- edo hur-erdia ezarri, erre eta janaurreko gazien aldaera gisa erabili. También se puede estirar como para las pasta, pintar de huevo y colocar en el centro de cada pieza media almendra o avellana, cocerlo y utilizarlo como variedad de aperitivos salados.

Materiala: Gozogintza

Margotu arrautzaz eta hautseztatu almendra xerratuaz. Pintar con huevo y espolvorear con almendra fileteada.

Materiala: Gozogintza

Adibidez, tarta izoztuak aipatutako izozki baten edo batzuen konbinazio nolabait artistikoak dira, ondoren hainbat produkturekin (txokolatea, almendrak, hurrak, frutak, etab.) elaborazio- eta apaintze-prozesu bat izan dutenak. Por ejemplo, las tartas heladas son combinaciones más o menos artí­sticas de una o varias de las clases de helados que hemos mencionado, sometidos posteriormente a un proceso de elaboración y decoración con diversos productos (chocolate, almendras, avellanas, frutas, etc.).

Materiala: Gozogintza

Krokanti, kakao-hauts, almendra- edo hur- edo intxaur-aletxo, praline eta abarrez estaltzen da. Se reboza en crocante, cacao en polvo, granillo de almendra o avellana o nueces, pralinem, etc.

Materiala: Gozogintza

Almendrak, hurrak Almendras, avellanas.

Materiala: Gozogintza

Almendrak, hurrak Almendras, avellanas

Materiala: Gozogintza

7) Errege-opilaren gainetik azukre-ale eta almendra-pikor zerrenda bat ezarriko dugu, erdi eta erdi nahastuta, edota azukrearen ordez azukre-koskorrak. 7º) Ponemos por encima del roscón un cordón de azúcar en grano y granillo de almendra mezclados a partes iguales o en vez de azúcar azucarillo.

Materiala: Gozogintza