ontziratze Bilatu ontziratze testuinguru gehiagotan
- es envasado
ontziratze > envasado (12 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Izozkiekin hainbat sailkapen egin daitezke, konposizio, osagai, ontziratze, etab.en arabera. | Son varias las clasificaciones que se pueden hacer de los helados según se atienda a su composición, ingredientes, envasado, etc. |
Materiala: Gozogintza |
|
Zer faktorek baldintzatzen dute sukalde zentral batek ontziratzeko eta anoak egiteko gela bat izatea? | ¿En función de qué factor/es una cocina central dispondrá o no de un local para el envasado y racionamiento? |
Materiala: Ostalaritza |
|
Jada, gizakiak kontsumitzeko modukoak ez diren elikagaiak (ekoizpenean izandako arazoengatik ontziratze-akatsegatik, etab.). | Alimentos que ya no están destinados al consumo humano (problemas de fabricación, defectos de envasado etc.). |
Materiala: Ostalaritza |
|
Ontziratze-gela. | Sala de envasado |
Materiala: Ostalaritza |
|
Ontziratze adimenduna. | Envasado inteligente. |
Materiala: Ostalaritza |
|
Ontziratze-sistema horien bidez produktua kontserbatzeko gas-ingurune ezin hobea sortzen da. Ontziak berak hesi eta isolatzaile gisa jokatzen du, eta barrualdea kanpoko atmosferatik babesten du, ia erabat edo hein batean. | Estos sistemas de envasado generan un ambiente gaseoso óptimo para la conservación del producto donde el envase ejerce de barrera y aísla, en mayor o menor grado dicho ambiente de la atmósfera externa. |
Materiala: Ostalaritza |
|
Atmosfera kontrolatuan ontziratzea eta atmosfera aldatuan ontziratzea terminoak sinonimo gisa erabiltzen dira zenbaitetan, baina bi kontserbazio-sistema horiek desberdinak dira. | Los términos “envasado en atmósfera controlada” y “envasado en atmosfera modificada” se utilizan con frecuencia como sinónimos. Sin embargo esto es incorrecto porque son dos sistemas de conservación diferentes. |
Materiala: Ostalaritza |
|
Produktuen itzulketek sortzen dituzten galerak murriztu egiten dira ontziratze-sistema horren bidez | Las pérdidas debidas a las devoluciones del producto disminuyen gracias a este tipo de envasado |
Materiala: Ostalaritza |
|
4.5. TAULA Hutsean ontziratzearen abantailak eta desabantailak | CUADRO 4.5. Ventajas e inconvenientes del envasado al vacío |
Materiala: Ostalaritza |
|
Gainerako produktuetan sortutako atmosferaren aldaketak entzimen erreakzio arinengatik gertatzen dira, bai eta ontziratze-materialean zehar igarotzen diren gasengatik ere. | En el resto de productos los cambios en la atmósfera creada se deben a reacciones enzimáticas de poca intensidad y al paso de los gases a través del material de envasado |
Materiala: Ostalaritza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |