almendra Bilatu almendra testuinguru gehiagotan
- es almendra
almendra > almendra (7 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Halaber, luzatu egin daiteke pastetarako bezala, arrautzaz margotu eta pieza bakoitzaren erdian almendra- edo hur-erdia ezarri, erre eta janaurreko gazien aldaera gisa erabili. | También se puede estirar como para las pasta, pintar de huevo y colocar en el centro de cada pieza media almendra o avellana, cocerlo y utilizarlo como variedad de aperitivos salados. |
Materiala: Gozogintza |
|
Margotu arrautzaz eta hautseztatu almendra xerratuaz. | Pintar con huevo y espolvorear con almendra fileteada. |
Materiala: Gozogintza |
|
Adibidez, tarta izoztuak aipatutako izozki baten edo batzuen konbinazio nolabait artistikoak dira, ondoren hainbat produkturekin (txokolatea, almendrak, hurrak, frutak, etab.) elaborazio- eta apaintze-prozesu bat izan dutenak. | Por ejemplo, las tartas heladas son combinaciones más o menos artísticas de una o varias de las clases de helados que hemos mencionado, sometidos posteriormente a un proceso de elaboración y decoración con diversos productos (chocolate, almendras, avellanas, frutas, etc.). |
Materiala: Gozogintza |
|
Krokanti, kakao-hauts, almendra- edo hur- edo intxaur-aletxo, praline eta abarrez estaltzen da. | Se reboza en crocante, cacao en polvo, granillo de almendra o avellana o nueces, pralinem, etc. |
Materiala: Gozogintza |
|
Almendrak, hurrak | Almendras, avellanas. |
Materiala: Gozogintza |
|
Almendrak, hurrak | Almendras, avellanas |
Materiala: Gozogintza |
|
7) Errege-opilaren gainetik azukre-ale eta almendra-pikor zerrenda bat ezarriko dugu, erdi eta erdi nahastuta, edota azukrearen ordez azukre-koskorrak. | 7º) Ponemos por encima del roscón un cordón de azúcar en grano y granillo de almendra mezclados a partes iguales o en vez de azúcar azucarillo. |
Materiala: Gozogintza |