esne-gain

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esne-gain > nata (19 testuinguru)
eu testuak es testuak
Esne-gaina........................... Nata......................................

Materiala: Gozogintza

Bete hainbat zaporetako pastel-kremaz, esne-gainez, etab., eta hautseztatu azukre-hautsez. Rellenar con crema pastelera de diferentes gustos, nata, etc., espolvorearlos de azúcar glass.

Materiala: Gozogintza

beira-arasa desegokiak; zomorro eta karraskarien aurkako babesik eza; zurezko erretiluak edo garbitu ezinezko materialezkoak erabiltzea; beira-arasa hoztuak ez izatea produktuek krema, esne-gaina edo gorringoa dutenean. vitrinas no apropiadas; falta de protección contra los insectos y roedores; empleo de bandejas de madera o materiales no lavables; ausencia de vitrinas refrigeradas cuando los productos elaborados lleven cremas, natas o yemas.

Materiala: Gozogintza

Kremaz, esne-gainez eta gorringoz egindako produktuak beira-arasa edo erakusleiho hoztuetan egongo dira. Los productos a base de cremas, natas y yemas, se encontrarán en vitrinas o escaparates refrigerados.

Materiala: Gozogintza

Hoztuta daudenean, ezarri lehen diskoa gainazal liso batean eta zabaldu pastel-kremazko geruza bat, 1 cm lodi, gutxi gorabehera; ezarri horren gainean beste hostore-disko bat eta zabaldu 2 cm lodiko esne-gain azukreztatuko geruza bat, estali beste disko batez, zapaldu zertxobait eta leundu ertzak esne-gainez. Una vez frí­os colocar un primer disco sobre una superficie lisa y extender una capa de crema pastelera de 1 cm. de gruesa aproximadamente, colocar sobre esta otro disco de hojaldre y extender una capa de nata montada azucarada de 2 cm. de espesor, tapar con otro disco, presionar ligeramente y alisar los bordes con

Materiala: Gozogintza

Lehen izotz-edari eta -sorbeteek ura daukate oinarritzat edo osagai nagusitzat, eta bigarrenek, berriz, esnea edo bestelako esnekiak (esne-gaina, gurina, etab.). Los primeros granizados y sorbetes tienen como base o componente principal al agua, mientras que los segundos tienen a la leche u otros productos lácteos (nata, mantequilla, etc.).

Materiala: Gozogintza

Esne homogeneizatuan esne-gaina ez da azaleratzen, sakabanatuta geratzen da eta, beraz, uniformeki krematsua. Se sabe que en la leche homogeneizada la nata no aflora a su superficie, quedando dispersa y por tanto, uniformemente cremosa.

Materiala: Gozogintza

Krema ingelesari litro bakoitzeko 1 dl esne-gain gehituko zaio, eta karameloaren eta whiskyaren nahaste urritua, aurreko kasuan bezala baina mahaspasarik gabe. Se agrega a la crema inglesa 1dl de nata por litro de crema inglesa y la reducción de caramelo y whisky como en el caso anterior pero sin pasas.

Materiala: Gozogintza

Esne-litro bakoitzeko, irakitean 5 g kanela-txotx jartzen da, krema ingelesari 2 dl esne-gain gehitzen zaio krema-litro bakoitzeko. Por cada litro de leche al hervir se ponen 5g de canela en rama, se añade a la crema inglesa 2dl de nata por cada litro de crema.

Materiala: Gozogintza

Txokolatez, esne-gain harrotuz, krokantiz, pralinez, fruitu lehorren aleez, etab. apainduta aurkezten da. Se presenta decorado con chocolate, nata montada, crocante, praline, granillo de frutos secos, etc.

Materiala: Gozogintza