vainilla Bilatu vainilla testuinguru gehiagotan
- eu banilla
banilla > vainilla (17 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Banilla................................ | Vainilla............................... |
Materiala: Gozogintza |
|
Halaber, krema aroma naturalekin osa daiteke (kanela, banilla, etab.). | También se puede complementar la crema con aromas naturales como canela, vainilla, etc. |
Materiala: Gozogintza |
|
Chantilly krema gozogintzako eta pastelgintzako izarretako bat da. Glass azukreaz eta banilla-esentziaz harrotutako esnegaina edo krema da eta, dirudienez, Frantzian sortu zuen XVII. mendean Franí§ois Vatel txef suitzarrak. | La crema Chantillyes una de las estrellas de la repostería y la pastelería, se trata de nata o crema de leche montada con azúcar glass y esencia de vainilla que al parecer, fue creada en Francia en el siglo XVII por el chef suizo Franí§ois Vatel. |
Materiala: Gozogintza |
|
Oso erraza da Chantilly krema etxean egitea. Esan dugunez, esnegaina edo esne-krema, % 30eko koipe-ehuneko txikiarekin, glass azukrea eta banilla-esentzia besterik ez dugu behar. | Es muy fácil hacer crema Chantillyen casa, como indicábamos, sólo hace falta crema de leche o nata con un porcentaje mínimo de grasa del 30%, azúcar glass y esencia de vainilla. |
Materiala: Gozogintza |
|
1.- Pulpa urritua eta banilla-zorroz lurrindua. | 1º.- Pulpa reducida y perfumada con vaina de vainilla. |
Materiala: Gozogintza |
|
BANILLA | VAINILLA |
Materiala: Gozogintza |
|
*Banilla. | *Vainilla. |
Materiala: Gozogintza |
|
Irakiten duenean aromatizatzen da esnea, banilla naturalaren zati batez edota, krema eginda dagoenean, banillaz aromatizatzen da. | Se aromatiza la leche al hervir, con un trozo de vainilla natural o una vez elaborada la crema se aromatiza con vainillina. |
Materiala: Gozogintza |
|
Banilla............................ | Vainilla........................... |
Materiala: Gozogintza |
|
Afrikarra. Txokolatezko izozkiz jantzia, banillazko biskuitaz betea. | Africana- Encamisado con helado de chocolate, relleno de biscuit de vainilla. |
Materiala: Gozogintza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |