hur

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Hurritzaren fruitua da hurra.
Hurritzaren fruitua da hurra.
hur > avellana (7 testuinguru)
eu testuak es testuak
Txokolatez orraztuak.- Luzatu hurrezko sableux orea ohi bezala, eta ebaki 4 cm-ko luzera duten pieza obalatuak. Peinadas de chocolate.- Estirar la pasta sableux de avellana como de costumbre y cortar piezas ovaladas de 4 cm. de largas.

Materiala: Gozogintza

Halaber, luzatu egin daiteke pastetarako bezala, arrautzaz margotu eta pieza bakoitzaren erdian almendra- edo hur-erdia ezarri, erre eta janaurreko gazien aldaera gisa erabili. También se puede estirar como para las pasta, pintar de huevo y colocar en el centro de cada pieza media almendra o avellana, cocerlo y utilizarlo como variedad de aperitivos salados.

Materiala: Gozogintza

Hur-adarrak.- Hur-sableuxa egiteko, ebaki piezak anis-arkuetarako bezalaxe. Cuernos de avellana.- Con el sableux de avellana cortar piezas como para los arcos de aní­s.

Materiala: Gozogintza

Adibidez, tarta izoztuak aipatutako izozki baten edo batzuen konbinazio nolabait artistikoak dira, ondoren hainbat produkturekin (txokolatea, almendrak, hurrak, frutak, etab.) elaborazio- eta apaintze-prozesu bat izan dutenak. Por ejemplo, las tartas heladas son combinaciones más o menos artí­sticas de una o varias de las clases de helados que hemos mencionado, sometidos posteriormente a un proceso de elaboración y decoración con diversos productos (chocolate, almendras, avellanas, frutas, etc.).

Materiala: Gozogintza

Krema ingelesa nahi dugun fruitu lehorreko (almendra, hurra, intxaurra, etab.) 200 gr praline gehitzen zaio, eta karamelorako, krema ingelesari litroko 100 gr azukre kentzen dizkiogu. Se añaden a la crema inglesa 200g de praline del frutos seco deseado (almendra, avellana, nuez,) etc., restando a la crema inglesa100g de azúcar por litro para el caramelo.

Materiala: Gozogintza

Krokanti, kakao-hauts, almendra- edo hur- edo intxaur-aletxo, praline eta abarrez estaltzen da. Se reboza en crocante, cacao en polvo, granillo de almendra o avellana o nueces, pralinem, etc.

Materiala: Gozogintza

Almendrak, hurrak Almendras, avellanas

Materiala: Gozogintza