txokolate Bilatu txokolate testuinguru gehiagotan
- es chocolate

txokolate > chocolate (44 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Txokolatez orraztuak.- Luzatu hurrezko sableux orea ohi bezala, eta ebaki 4 cm-ko luzera duten pieza obalatuak. | Peinadas de chocolate.- Estirar la pasta sableux de avellana como de costumbre y cortar piezas ovaladas de 4 cm. de largas. |
Materiala: Gozogintza |
|
Halaber, likoreren batekin aromatiza daiteke, edota txokolatezko Chantilly-aldaera egin daiteke. | También se puede aromatizar con algún licor o hacer la variante de Chantilly de chocolate. |
Materiala: Gozogintza |
|
Txokolatezko zortziak.- Nahastu orearekin 25 g kakao-hauts. | Ochos de chocolate.- Mezclar a la pasta 25 gr. de cacao en polvo. |
Materiala: Gozogintza |
|
Espezia batzuek, zaporea ez ezik, kolorea ere transmititzen dute (marrubia, laranja, limoia, kafea, turroia, txokolatea, pralinea, etab.). | Algunas especias a parte de transmitir sabor tambien transmiten color, (fresa, naranja, llimon, café, turron, chocolate, praliné, etc). |
Materiala: Gozogintza |
|
Bere ezaugarri organoleptikoak jariakortasun egonkorreko emultsio likatsua izateak dakartza, erraz leuntzea ahalbidetzen baitu horrek; bere kolorea zertxobait horiska da eta zaporea gurin gozoarena da, beste batzuekin (txokolatea, mokak...) nahastuta egon ala ez. | Sus características organolépticas vienen marcadas por ser una emulsión viscosa de fluidez estable que permite alisar con facilidad, su color es ligeramente amarillento y sabor a mantequilla dulce mezclada o no, con otros como chocolate o mokas. |
Materiala: Gozogintza |
|
Kafea, Txokolatea, Karameloa, tea, Laranja- eta limoi-azala, Laranja- eta limoi-zukua, Likoreak, Kanela, etab. | Café, Chocolate, Caramelo, Té, Piel de naranja y limón, Zumo de naranja y limón, Licores, Canela, etc. |
Materiala: Gozogintza |
|
Txokolatezko krema: | Crema de chocolate: |
Materiala: Gozogintza |
|
hauts-kakaoa edo txokolatezko estalkia gehituta. | con la adición de cacao en polvo o cobertura de chocolate. |
Materiala: Gozogintza |
|
Txokolate beltza: | Chocolate negro: |
Materiala: Gozogintza |
|
Adibidez, tarta izoztuak aipatutako izozki baten edo batzuen konbinazio nolabait artistikoak dira, ondoren hainbat produkturekin (txokolatea, almendrak, hurrak, frutak, etab.) elaborazio- eta apaintze-prozesu bat izan dutenak. | Por ejemplo, las tartas heladas son combinaciones más o menos artísticas de una o varias de las clases de helados que hemos mencionado, sometidos posteriormente a un proceso de elaboración y decoración con diversos productos (chocolate, almendras, avellanas, frutas, etc.). |
Materiala: Gozogintza |