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gorringo > yema (45 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Gorringoak.............................. | Yemas.................................... |
Materiala: Gozogintza |
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Gorringoak.......................... | Yemas.................................. |
Materiala: Gozogintza |
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Gorringoak........................... | Yemas................................. |
Materiala: Gozogintza |
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Erreta eta hoztuta daudenean, zerra-labanaz irekidura horizontala egingo diegu eta pastel-kremaz edo gorringoz beteko ditugu. | Una vez cocidas y frías les hacemos una abertura horizontal con el cuchillo de sierra y las rellenamos con crema pastelera o yema. |
Materiala: Gozogintza |
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Tortelak pastel-kremaz, zirikilotez, gorringoz, etab. bete daitezke. | Los torteles se pueden rellenar también con crema pastelera, cabello de ángel, yema, etc. |
Materiala: Gozogintza |
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Hoztuta daudenenan, zatitu horizontalki erditik eta bete gorringo- eta zirikilote-kopuru berdinaz osatutako nahasteaz. | Una vez frías dividirlas a la mitad horizontalmente y rellenarlas con una mezcla de yema y cabello de ángel a partes iguales. |
Materiala: Gozogintza |
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beira-arasa desegokiak; zomorro eta karraskarien aurkako babesik eza; zurezko erretiluak edo garbitu ezinezko materialezkoak erabiltzea; beira-arasa hoztuak ez izatea produktuek krema, esne-gaina edo gorringoa dutenean. | vitrinas no apropiadas; falta de protección contra los insectos y roedores; empleo de bandejas de madera o materiales no lavables; ausencia de vitrinas refrigeradas cuando los productos elaborados lleven cremas, natas o yemas. |
Materiala: Gozogintza |
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Kremaz, esne-gainez eta gorringoz egindako produktuak beira-arasa edo erakusleiho hoztuetan egongo dira. | Los productos a base de cremas, natas y yemas, se encontrarán en vitrinas o escaparates refrigerados. |
Materiala: Gozogintza |
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Helburua bero arinak gorringoei errazago emultsionatzen laguntzea da, baina kontuz ibili behar da tenperaturarekin; izan ere, gehiegi berotuz gero gorringoak gatzatu egin daitezke. | El objetivo es que el calor ligero, ayude a las yemas a emulsionarse con mayor facilidad pero hay que tener cuidado con la temperatura ya que si se calienta demasiado se pueden cuajar las yemas. |
Materiala: Gozogintza |
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Uraren ordez edozein alkohol erabil daiteke eta halaber esnegain harrotua edo gorringoak norberaren gustura lurrindu daitezke. | Se puede remplazar el agua por un alcohol cualquiera y también se puede aromatizar la nata montada o las yemas a gusto del que la prepara. |
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