trufa Bilatu trufa testuinguru gehiagotan

1
Trufa beltza, Tuber melanosporum.
Trufa beltza, Tuber melanosporum.
trufa > trufa (9 testuinguru)
eu testuak es testuak
- Trufa gordina - Trufa cruda.

Materiala: Gozogintza

esnegaina, trufa, gorringoa. nata, trufa, yema.

Materiala: Gozogintza

Trufa edo bonboi bustiak Las trufas o bombones bañados.

Materiala: Gozogintza

Bonboiak edo trufak eratuta eta jalkita ditugularik, urrats hauek egingo ditugu: Una vez tengamos los bombones o trufas formadas y reposadas, seguir estos pasos:

Materiala: Gozogintza

Sardeskaz eragin bonboia edo trufa ezarriko dugun zonari. Remover con el tenedor la zona donde vamos a depositar el bombón o trufa.

Materiala: Gozogintza

Ezarri bonboia edo trufa. Depositar el bombón o trufa.

Materiala: Gozogintza

Atera bonboia edo trufa sardexkaz. Extraer el bombón o trufa con el tenedor.

Materiala: Gozogintza

Ezarri bonboia edo trufa lustre-azukrea edo kakaoa duen xafla batean eta utzi gogortzen; estaltzen amaitu. Depositar el bombón o trufa sobre una chapa con azúcar lustre o cacao y dejar endurecer, acabar de rebozar.

Materiala: Gozogintza

11) Erreta eta hoztuta dagoenean, esne-gainez, pastel-kremaz, trufaz eta abarrez betetzen da. 11º) Una vez cocido y frí­o y modernamente se rellena de nata, crema pastelera, trufa, etc.

Materiala: Gozogintza