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Elikaduraren industrian, agar-agarra askotan erabiltzen da budin, jogurt, izozki, sorbete, xarabe, zopa, jele, maionesa, kontserba, pastel, saltsa eta abarretan ere, mota guztietako produktuei loditasuna emateko, zaporerik eta kaloriarik gehitu gabe. En la industria alimentaria el agar-agar también se utiliza con frecuencia en flanes, yogures, helados, sorbetes, jarabes, sopas, jaleas, mayonesas, conservas, pasteles, salsas... para aportar una consistencia adecuada a todo tipo de productos, sin sabor y sin calorías.

Materiala: Gozogintza

Ezaugarri organoleptikoak emultsioaren egonkortasunak ezartzen dituzte, leuntzea eta pastelak betetzea ahalbidetzen duen testura leuna, zapore gozoa sakarosa gehitzearen eraginez, kolore zuri-horiska eta testura harroa; ez du ahosabaian itsatsita geratu behar kontsumitzen dugunean. Las caracterí­sticas organolépticas vienen marcadas por la estabilidad de la emulsión, textura suave que permite el alisado y el relleno de pasteles, sabor dulce por la adición de sacarosa, color blanco - amarillento y de textura esponjosa, no debe quedarse pegada en el paladar cuando la consumimos.

Materiala: Gozogintza

Beren abantailak, pastela ez hezatzea eta gazura ez galtzea dira. Las ventajas son que no humedecen el pastel y que no pierden el suero.

Materiala: Gozogintza

Tarta eta pastelen betegarri eta apaingarri gisa. Como relleno y decoración de tartas y pasteles.

Materiala: Gozogintza

Tarta eta pastelen betegarri eta apaingarri gisa. Relleno y decoración de tartas y pasteles.

Materiala: Gozogintza

Pastelen eta besoen betegarri gisa gozogintzan. Como relleno de pasteles y brazos en repostería.

Materiala: Gozogintza

Pastelen eta besoen betegarri gisa gozogintzan. Como relleno de pasteles, brazos en repostería.

Materiala: Gozogintza

Gorringoak eta pastelak bustitzeko 2 gr potasio bitartratoz edo 2 koilaratxo limoi-zukuz, edo 100-150 gr. glukosaz, zigortzen da. Para bañar yemas y pasteles se castiga con 2 gr de cremor tártaro o 2 cucharaditas de zumo de limón, o de 100 a 150 gr de glucosa.

Materiala: Gozogintza

Karamelo-lanak, gorringo eta pastelen bustidurak. Trabajos de caramelo, bañado de yemas y pasteles.

Materiala: Gozogintza

Budina berezko postretzat erabiltzen da, eta baita pastel-mota, tarta edo pontxeren baten osagaitzat. El flan se emplea como postre propiamente dicho y también como integrante de algún tipo de pastel, tarta o ponche.

Materiala: Gozogintza