merenge Bilatu merenge testuinguru gehiagotan

1
merenge > merengue (26 testuinguru)
eu testuak es testuak
- Merenge italiarraren oinarria duen muselina krema: - Crema muselina con base de merengue italiano:

Materiala: Gozogintza

Merenge bigunak, arrautza haritua eta gurin-krema Merengues blandos, huevo hilado y crema de mantequilla

Materiala: Gozogintza

Merengeak Merengues

Materiala: Gozogintza

Fondant, merenge lodiak. Fondant, merengues consistentes.

Materiala: Gozogintza

Kasu batzuetan, lanaren eskakizunak, puntu gogorrak, kontserbazio-denbora, etab. direla-eta xarabeari, prestaketaren hasieran, kristaltzearen kontrako edo zigor bat gehitu behar diogu; hori gertatzen da fondant, likor-xarabe, apaingarrietako karamelo, hainbat merenge, etab.en kasuan. En algunos casos, cuando por exigencias de la labor, puntos fuertes, tiempo de conservación, etc. se hace necesario añadir al jarabe, al principio de la preparación, un anticristalizante o castigo, como ocurre en el caso del fondant, jarabes de licores, caramelo para decoraciones, algunos merengues, etc.

Materiala: Gozogintza

- Merenge italiarraren oinarriarekin. - Con base de merengue italiano.

Materiala: Gozogintza

Pastel-krema + gelatina + merengea Crema pastelera + gelatina + merengue.

Materiala: Gozogintza

Krema hori Chiboust izenez ezagutzen da nazioartean eta merenge normalean italiarrarekin irabiatutako pastel-krema (biak beroan) da. Esta crema se conoce internacionalmente por el nombre de Chiboust y es una crema pastelera batida con un merengue normalmente italiano (ambos en caliente).

Materiala: Gozogintza

Pastel-kremarena bezalakoa da, irakinaldia eman baino lehenxeago gelatina beratua gehituta; azkenean, krema beroa merengeari gehitzen zaio, kontuz, jaits ez dadin. Es la misma que la crema pastelera más la adición de la gelatina remojada justo antes de darle el hervor y al final incorporar la crema caliente al merengue con cuidado para que no se baje.

Materiala: Gozogintza

MERENGEA MERENGUE

Materiala: Gozogintza