loditzaile Bilatu loditzaile testuinguru gehiagotan

1
loditzaile > espesante (4 testuinguru)
eu testuak es testuak
2.- Nahastu azukrea + loditzailea (gorringoak) 2º.- Mezclar azúcar + espesante (yemas)

Materiala: Gozogintza

2.- Nahastu azukrea + loditzailea + gorringoak edo arrautzak + esnearen zatia 2º.- Mezclar, azúcar + espesante + yemas ó huevos + parte de la leche

Materiala: Gozogintza

Azukrea, frutak edo zuku naturaleko edo kontzentratuko baliokideak, loditzaileak, etab. gehitzen zaizkie, eta bere oinarrizko konposizioa hau da: Al igual que se le añade azúcar, frutas o su equivalente en zumos naturales o concentrados, espesantes, etc, y su composición básica debe ser la siguiente:

Materiala: Gozogintza

Loditzaile, egonkortzaile eta emulgenteak, guztira % 1,5 gehienez. Espesantes, estabilizadores y emulgentes, en total 1,5% como máximo.

Materiala: Gozogintza