pastel-krema Bilatu pastel-krema testuinguru gehiagotan
pastel-krema > crema pastelera (21 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Erreta eta hoztuta daudenean, ezarri piezaren erdian pastel-krema puntu bat. | Una vez cocidas y frías poner en el centro de la pieza un punto de crema pastelera. |
Materiala: Gozogintza |
|
Bete hainbat zaporetako pastel-kremaz, esne-gainez, etab., eta hautseztatu azukre-hautsez. | Rellenar con crema pastelera de diferentes gustos, nata, etc., espolvorearlos de azúcar glass. |
Materiala: Gozogintza |
|
Erreta eta hoztuta daudenean, pastel-kremaz, nata harrotuz eta abarrez betetzen dira. | Una vez cocidas y frías se rellenan con crema pastelera, nata montada, etc. |
Materiala: Gozogintza |
|
Tortelak pastel-kremaz, zirikilotez, gorringoz, etab. bete daitezke. | Los torteles se pueden rellenar también con crema pastelera, cabello de ángel, yema, etc. |
Materiala: Gozogintza |
|
Ezarri piezaren erdian mahukaz eta 12. neurriko mutur lisoaz zirikilote-zerrenda bat eta pastel-kremazko beste bat batera. | Poner en el centro de la pieza con manga y boquilla lisa del Nº 12 una tira de cabello de ángel y otra de crema pastelera juntas. |
Materiala: Gozogintza |
|
Ezarri piezaren erdian mahukaz eta 10. neurriko mutur lisoaz pastel-kremazko zerrenda bat, margotu ertza urez edo arrautza irabiatuz eta tolestu bata bestearen gainean, pieza itxiz; ezarri urez hezetutako labe-txapetan. | Poner en el centro de la pieza con manga y boquilla lisa del nº 10 una tira de crema pastelera, pintar el borde con agua o huevo batido y doblar uno sobre otro cerrando la pieza, colocarlas en chapas de horno humedecidas con agua.. |
Materiala: Gozogintza |
|
Hoztuta daudenean, ezarri lehen diskoa gainazal liso batean eta zabaldu pastel-kremazko geruza bat, 1 cm lodi, gutxi gorabehera; ezarri horren gainean beste hostore-disko bat eta zabaldu 2 cm lodiko esne-gain azukreztatuko geruza bat, estali beste disko batez, zapaldu zertxobait eta leundu ertzak esne-gainez. | Una vez fríos colocar un primer disco sobre una superficie lisa y extender una capa de crema pastelera de 1 cm. de gruesa aproximadamente, colocar sobre esta otro disco de hojaldre y extender una capa de nata montada azucarada de 2 cm. de espesor, tapar con otro disco, presionar ligeramente y alisar los bordes con |
Materiala: Gozogintza |
|
- Gurin-krema pastel-kreman: | - Crema de mantequilla a la crema pastelera: |
Materiala: Gozogintza |
|
Sartu pixkanaka pastel-krema pomada-gurinera, lurrindu. | Incorporar poco a poco la crema pastelera a la mantequilla en pomada, perfumar. |
Materiala: Gozogintza |
|
Pastel-krema, gurin-krema, chantillya, gorringoak eta souffleak aromatizatzeko. | Para aromatizar crema pastelera, de mantequilla, chantilly, yemas, soufflés. |
Materiala: Gozogintza |