pastel-krema Bilatu pastel-krema testuinguru gehiagotan

1
Pastel-krema.
Pastel-krema.
pastel-krema > crema pastelera (21 testuinguru)
eu testuak es testuak
Erreta eta hoztuta daudenean, ezarri piezaren erdian pastel-krema puntu bat. Una vez cocidas y frías poner en el centro de la pieza un punto de crema pastelera.

Materiala: Gozogintza

Bete hainbat zaporetako pastel-kremaz, esne-gainez, etab., eta hautseztatu azukre-hautsez. Rellenar con crema pastelera de diferentes gustos, nata, etc., espolvorearlos de azúcar glass.

Materiala: Gozogintza

Erreta eta hoztuta daudenean, pastel-kremaz, nata harrotuz eta abarrez betetzen dira. Una vez cocidas y frías se rellenan con crema pastelera, nata montada, etc.

Materiala: Gozogintza

Tortelak pastel-kremaz, zirikilotez, gorringoz, etab. bete daitezke. Los torteles se pueden rellenar también con crema pastelera, cabello de ángel, yema, etc.

Materiala: Gozogintza

Ezarri piezaren erdian mahukaz eta 12. neurriko mutur lisoaz zirikilote-zerrenda bat eta pastel-kremazko beste bat batera. Poner en el centro de la pieza con manga y boquilla lisa del Nº 12 una tira de cabello de ángel y otra de crema pastelera juntas.

Materiala: Gozogintza

Ezarri piezaren erdian mahukaz eta 10. neurriko mutur lisoaz pastel-kremazko zerrenda bat, margotu ertza urez edo arrautza irabiatuz eta tolestu bata bestearen gainean, pieza itxiz; ezarri urez hezetutako labe-txapetan. Poner en el centro de la pieza con manga y boquilla lisa del nº 10 una tira de crema pastelera, pintar el borde con agua o huevo batido y doblar uno sobre otro cerrando la pieza, colocarlas en chapas de horno humedecidas con agua..

Materiala: Gozogintza

Hoztuta daudenean, ezarri lehen diskoa gainazal liso batean eta zabaldu pastel-kremazko geruza bat, 1 cm lodi, gutxi gorabehera; ezarri horren gainean beste hostore-disko bat eta zabaldu 2 cm lodiko esne-gain azukreztatuko geruza bat, estali beste disko batez, zapaldu zertxobait eta leundu ertzak esne-gainez. Una vez frí­os colocar un primer disco sobre una superficie lisa y extender una capa de crema pastelera de 1 cm. de gruesa aproximadamente, colocar sobre esta otro disco de hojaldre y extender una capa de nata montada azucarada de 2 cm. de espesor, tapar con otro disco, presionar ligeramente y alisar los bordes con

Materiala: Gozogintza

- Gurin-krema pastel-kreman: - Crema de mantequilla a la crema pastelera:

Materiala: Gozogintza

Sartu pixkanaka pastel-krema pomada-gurinera, lurrindu. Incorporar poco a poco la crema pastelera a la mantequilla en pomada, perfumar.

Materiala: Gozogintza

Pastel-krema, gurin-krema, chantillya, gorringoak eta souffleak aromatizatzeko. Para aromatizar crema pastelera, de mantequilla, chantilly, yemas, soufflés.

Materiala: Gozogintza