bizcocho Bilatu bizcocho testuinguru gehiagotan

1
bizkotxo > bizcocho (8 testuinguru)
eu testuak es testuak
Te-areto batzuetan bero eskaintzen da, katilu handi batean eta papereko bizkotxoekin; halaber, "fruten gainerrea" deritzan jatetxe-postre baten osagarritzat balio du, non banilla-izozkia, askotariko frutak eta sabayon-krema konbinatzen baitira, ondoren gainerretzailean gorrituz. en algunos salones de se te sirve en caliente en una taza grande y acompañado de bizcochos de soletilla, también sirve como complemento a un postre de restaurante denominado "gratinado de frutas", en el cual se combinan helado de vainilla, frutas variadas y el sabayon, sometiéndolo posteriormente al gratinado en salamandra.

Materiala: Gozogintza

Aingeru-torradak, budin txinatarrak eta bizkotxoak bustitzea Tocinos de cielo, flanes chinos y emborrachado de bizcochos

Materiala: Gozogintza

Ezti artifiziala kontserbatzaile gisa prestatzeko erabiltzen da, gozotegi-produktuen karamelizazioa bultzatzen du, itsaskortasuna eta kremositatea areagotzen du, eta ore irabiatuetan (bizkotxoak, madalenak) eta izozkietan aplikatzen denean kristalizazioa atzeratzen du. Se utiliza en la preparación de miel artificial como conservador, favorece la formación de caramelización de los productos de pastelería, aumenta la untuosidad y cremosidad, en su aplicación en masas batidas como bizcochos y magdalenas y en heladería retarda la cristalización.

Materiala: Gozogintza

Oro har, almibarrak bizkotxoak bustitzeko, eta saltsak, sorbeteak, etab. arintzeko erabiltzen dira. Por lo general los almí­bares se utilizan sobre todo para empapar bizcochos, aligerar salsas, sorbetes, etc.

Materiala: Gozogintza

Pasteltxo, tarta, hostopil, bizkotxo eta galdarraztaturiko oreen (petisu) betegarria. Relleno de pastelillos, tartas, hojaldres, bizcochos y masas escaldadas (petisú).

Materiala: Gozogintza

Izozkailuan sartu eta bizkotxo-disko bat jar daiteke betegarria estaltzeko. Se pasa al congelador y se puede poner un disco fino de bizcocho para cubrir el relleno.

Materiala: Gozogintza

Gorringoak bizkotxorako bezala harrotzen dira. Se montan las yemas como si fuera para un bizcocho.

Materiala: Gozogintza

Pastel errusiarra, Saint Honoré krema, bizkotxoak, etab. Pastel Ruso, Crema Saint Honore, Bizcochos, etc.

Materiala: Gozogintza