limoi-zuku Bilatu limoi-zuku testuinguru gehiagotan

1
limoi-zuku > zumo de limón (15 testuinguru)
eu testuak es testuak
Limoi-zukua, azukrea, arrautzak edo gorringoak eta gurina. Zumo de limón, azúcar, huevos o yemas y mantequilla.

Materiala: Gozogintza

Bere ezaugarri organoleptikoak zapore zertxobait gazi-gozoa (limoi-zukuaren eraginez) eta kolore hori-berdeska dira; bere loditasuna ertaina da. Sus caracterí­sticas organolépticas vienen indicadas por el sabor ligeramente agridulce, producto del zumo de limón y el color amarillo - verdoso, su consistencia es media.

Materiala: Gozogintza

1.- Iragazi limoi-zukua. 1º.- Colar zumo de limón.

Materiala: Gozogintza

1.- Iragazi limoi-zukua. 3º Añadir del zumo de limón y ralladura.

Materiala: Gozogintza

Fondant-erako bi koilaratxo limoi-zuku gehituko dira edo 100-150 gr glukosa. Para el fondant se añadirá dos cucharaditas de zumo de limón ó 100 a 150 gr. de glucosa.

Materiala: Gozogintza

Gorringoak eta pastelak bustitzeko 2 gr potasio bitartratoz edo 2 koilaratxo limoi-zukuz, edo 100-150 gr. glukosaz, zigortzen da. Para bañar yemas y pasteles se castiga con 2 gr de cremor tártaro o 2 cucharaditas de zumo de limón, o de 100 a 150 gr de glucosa.

Materiala: Gozogintza

puntua duen almibarrari azido bat gehitzea, limoi-zukua, potasio bitartratoa, glukosa edo beste edozein azido jangarri alegia, pikortuta gera ez dadin. agregar a un almí­bar con punto, un ácido, con zumo de limón, crémor tártaro, glucosa o cualquier otro ácido comestible con la finalidad de que no se empanice.

Materiala: Gozogintza

Gorringoak edo arrautzak, sakarosa alean edo xarabean, azidotzailea (limoi-zukua), almidoia nahi bada. Yemas o huevos, sacarosa en grano o jarabe, acidulante (zumo de limón), opcionalmente almidón.

Materiala: Gozogintza

Frutarik gozoenei limoi-zuku pixka bat jartzea komeni da, eta xaraberaren dentsitatea zukuarenaren edo fruta-purearenaren araberakoa izango da. A las frutas más dulces es conveniente ponerles algo de zumo de limón y la densidad del jarabe estará en relación con la del es conveniente ponerles algo de zumo" target="_blank">es conveniente ponerles algo de zumo o puré de frutas.

Materiala: Gozogintza

Azido organikoak.- Oreari azido organikoak gehitzea, hala nola ozpina, limoi-zukua, azido tartarikoa etab., bi faktore nagusik erabakiko dute: ícidos Orgánicos.- La inclusión en las masas de ácidos orgánicos como el vinagre, el zumo de limón, ácido tartárico, etc., vienen determinados por dos factores principales:

Materiala: Gozogintza