gusto

1
zapore > gusto (5 testuinguru)
eu testuak es testuak
Bete hainbat zaporetako pastel-kremaz, esne-gainez, etab., eta hautseztatu azukre-hautsez. Rellenar con crema pastelera de diferentes gustos, nata, etc., espolvorearlos de azúcar glass.

Materiala: Gozogintza

Arrautzak.- Ore hartzituen garapenean funtzio garrantzitsua betetzen dute; itxura, zaporea eta elikadura-balioa eta zaporea hobetzen dute. Huevos.- Cumplen una función importante en el desarrollo de las masas fermentadas, mejoran el aspecto, gusto y valor nutritivo.

Materiala: Gozogintza

Zapore biziagoa (esne normalarena baino gustu hobea). Gusto más fuerte (de mejor paladar que la leche normal).

Materiala: Gozogintza

Lanaren fase honetan (ontzean), gantzak zaporeak beren molekuletan kristalizatu eta finkatzen dituzte; proteinek hidratazio-maila egokia dute, izotzezko kristalak eratzeko arrisku txikiagoarekin; emultsionatzaile eta egonkortzaileek ezinbesteko puztea lortzen dute. En esta fase del trabajo, la maduración, las grasas cristalizan y fijan los gustos en sus moléculas; las proteí­nas llegan a tener un perfecto grado de hidratación, con menor peligro a la formación de cristales de hielo; los emulsionantes y estabilizantes logran su indispensable

Materiala: Gozogintza

Hostore-mota hori Leon eta Kantabria aldeko tipikoa da, eta zapore leun, delikatu eta oso fina dauka. Este tipo de hojaldre es tí­pico de la zona de León y Cantabria y es de gusto suave y delicado muy fino.

Materiala: Gozogintza