izozki Bilatu izozki testuinguru gehiagotan
- es helado

izozki > helado (62 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Izozkiak prestatzeko etapak. | Etapas de la preparación de helados. |
Materiala: Gozogintza |
|
Izozkiek aukera ugari eskaintzen dituzte, hasi aurkezpen sinpleetatik eta gozogintzako elaborazio konplexuetaraino. | Los helados ofrecen una importante gama de posibilidades desde presentaciones sencillas hasta complejas elaboraciones de repostería. |
Materiala: Gozogintza |
|
Izozki-motak: | Tipos de helados: |
Materiala: Gozogintza |
|
Mandarinazko izozkia. | Helado de mandarina |
Materiala: Gozogintza |
|
Laranjazko izozkia. | Helado de naranja |
Materiala: Gozogintza |
|
Izozkiak ontziratu eta aurkeztea. | Envasado y presentación de helados. |
Materiala: Gozogintza |
|
Izozkiak gogortzeko sistema. | Sistema de endurecimiento de helados. |
Materiala: Gozogintza |
|
Izozkiek historia luzea dute; antzinako txinatarrak izan ziren lehen aldiz elurrez plater gozo bat prestatu zutenak. | Los helados tienen una larga historia, fueron los antiguos chinos quienes, por primera vez, prepararon con nieve un plato dulce. |
Materiala: Gozogintza |
|
Esaten dutenez, izozki haiek fruta, ezti eta elurrez prestatzen ziren. | Según cuentan, estos helados se preparaban con frutas, miel y nieve. |
Materiala: Gozogintza |
|
Izozkirik zaharrena, gaur egun ere puri-purian dagoena, sorbetea da. | El helado más antiguo, aun hoy de gran auge, es el sorbete. |
Materiala: Gozogintza |
izozki > sorbete (5 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Sagardo eta sagar berdezko izozkia. | Sorbete de sidra y manzanas verdes. |
Materiala: Gozogintza |
|
Udarezko izozkia. | Sorbete de pera |
Materiala: Gozogintza |
|
Frutu exotikozko izozkia. | Sorbete de frutas exóticas |
Materiala: Gozogintza |
|
Sagardo eta sagar berdezko izozkia. | Sorbete de sidra y manzana verde. |
Materiala: Gozogintza |
|
Frutu exotikozko izozkia. | Sorbete de frutas exóticas. |
Materiala: Gozogintza |