camarero Bilatu camarero testuinguru gehiagotan

1
Zerbitzari bat Vienako garagardotegi batean (Austria).
Zerbitzari bat Vienako garagardotegi batean (Austria).
zerbitzari > camarero (16 testuinguru)
eu testuak es testuak
Zerbitzari talde batek zaintzen ditu egongela horretako eta gainerakoetako mahaiak, bidaiaria paisaia begiratuz, hizketan, irakurriz edo eskura dituen mahai-joko askotarikoak erabiliz lasaitu dadin. Un servicio de camareros atiende las mesas de éste y del resto de los salones para que el viajero pueda relajarse contemplando el paisaje, charlando, leyendo o utilizando la variada gama de juegos de mesa que está a su alcance.

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan

Garagardoa, oro har, ez dago eskatu beharrik; zerbitzariak eramango du garagardoa (litro-erdiko pitxarretan) mahaietaraino, eta han apuntatzen da eskaturikoa. La cerveza, generalmente, no hay que pedirla, el camarero se encarga de llevarla (en jarras de medio litro) hasta las mesas donde se van anotando las consumiciones realizadas, pagándose al salir.

Materiala: Nazioarteko produktuak

Bezero bakoitzaren zenbaki-erreferentzia, zerbitzatu behar duen zerbitzariak jakin dezan zer eskatu duen bezero bakoitzak. Referencia numérica de cada cliente, para que el camarero encargado del servicio sepa lo solicitado por cada cliente.

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Zerbitzariak gero bezero bakoitzak zer hartu behar duen galdetu beharrik ez izateko, maitreak zenbakiak jartzen dizkie bezeroei, ezarritako ordenari jarraituz (1 zk. ezkerretik hasita lehenengoari, eta ordulariaren orratzei jarraituz). Brigadako kide guztiek dakite zein den ordena. Maitreak bezero bakoitzari dagokion zenbakia idazten du, bezero horrek aukeratutako plateraren izenaren eskuinean. Para que el camarero no tenga que preguntar qué toma cada cliente, el maitre enumera a los clientes , siguiendo un orden establecido ( el 1 el primero empezando por la izquierda, y siguiendo las agujas del reloj.) y que todos los miembros de la brigada conocen, y anotará el número asignado a cada uno a la derecha del nombre del plato elegido por él.

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Eskaera idatzi duen pertsonaren izena edo kodea, pertsona batek baino gehiagok hartzen badute eskaera, bai eta mahaiaren ardura izango duen zerbitzariarena ere. Nombre o código de la persona que toma la comanda, cuando son varias las encargadas de tomarlas, y del camarero encargado de la mesa.

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Mahaian eseri ahala, egiten duten garagardo beltzez beteriko pitxarrak eskainiko dizkigute zerbitzariek. Según nos sentemos en una mesa, los camareros nos ofrecerán las jarras de la cerveza negra que elaboran.

Materiala: Nazioarteko produktuak

garraioetako laguntzaileak, jatetxeetako zerbitzariak, bidaia-antolatzaileak, turismo-informatzaileak, hoteleko harreretako langileak, abentura- eta arrisku-turismoko monitoreak, etab. Las azafatas de los transportes, los camareros de los restaurantes, los agentes de viajes, los informadores turí­sticos, el personal de recepción de los hoteles, los monitores de turismo de aventura y riesgo, etc.

Materiala: Tokiko eta eskualdeko turismo produktuen diseinua eta merkaturatzea

Zerbitzarien officea Office de camareros

Materiala: Ostalaritza

Zerbitzariei laguntzeko funtzioak Funciones de apoyo a los camareros

Materiala: Ostalaritza

Zerbitzarien zerbitzurako eremua Zona servicio camareros

Materiala: Ostalaritza