izen

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izen > denominación (4 testuinguru)
eu testuak es testuak
Croissant-a.- Aurreko elaborazio orokorrean deskribatua (zati horretan ikusi duguna; izan ere, "croissant edo croissant-ore" izenez ere ezagutzen dira opilgintzako edo legamia hostoretuko oreak) eta hainbat aldaera dauzkana tamainari eta formari dagokionez, puntak edo muturrak okertu gabe, pastelgintza gozoan nahiz hainbat betegarriko elaborazio gazietan erabiliak. Croissant.- Ya descrito en la elaboración general anterior (estudiado en esa parte ya que la por denominación "croissant o masa de croissant" también se conoce a las masas de bollería o levadura hojaldrada) y que permite variantes en cuanto a su tamaño y formado sin curvar sus puntas o extremos empleados tanto en pastelería dulce c

Materiala: Gozogintza

Izen horrekin alderdiren bat desberdina duten hainbat elaborazio aurki ditzakegu, baina baliozkoak dira. Con esta denominación podemos encontrar varias elaboraciones que difieren en algun aspecto, pero que se pueden considerar validas.

Materiala: Gozogintza

Modu asko daude bonba izoztuak betetzeko, eta hainbat izen dituzte, hala nola: Existen muchas formas de rellenar las bombas heladas, recibiendo diferentes denominaciones como:

Materiala: Gozogintza

(Hostore arrunta, inbertitua, azkarra, erdia eta erdia, hostorea erabiltzearen emaitzak, pastelgintza gazian hostorea erabiltzearen emaitzak eta izen espezifikodun hostoreak). (Hojaldre común, invertido, rápido, mitad-mitad, resultados del empleo del hojaldre, resultados del empleo del hojaldre en pastelería salada y hojaldres con denominación especifica.).

Materiala: Gozogintza