pastelería Bilatu pastelería testuinguru gehiagotan

1
gozotegi > pastelería (3 testuinguru)
eu testuak es testuak
Badaude beste sistema erdi-industrial batzuk. Bertan erabiltzen dira, hasi oreaz estali ondoren gurina zapaltzeko prentsa hidraulikoetatik eta xaflatan ebakitzeko gailu nolabait sofistikatuetara; baita piezak ebaki eta betetzeko trenak ere. Sistema horiek erabat artisautzazkoen (gero eta gutxiago erabiltzen direnak) eta industrialen artean daude. Berez, gero eta gutxiago luzatzen da arrabolaz eta gutxitan ikusiko dugu xaflatan Existen otros sistemas se mi industriales en los que intervienen desde prensas hidráulicas para aplastar la mantequilla una vez arropada con la masa hasta laminadoras más o menos sofisticadas incluyéndose trenes de corte y rellenado de piezas, estos sistemas están entre lo puramente artesano (cada vez más en desuso) y lo industrial, la realidad es que cada vez se estira menos a rodillo y es rara la pastelería que no dispone al menos de laminadora ya que el rendimiento y perfección

Materiala: Gozogintza

Xarabeak eta almibarrak egiteko hainbat ontzi erabiltzen dira; sinpleenak edozein gozotegitan aurkitzen ditugunak dira: altzairu herdoilgaitzezko ontziak edo ontzi elektrikoak. Para la elaboración de jarabes y almí­bares se utilizan diferentes recipientes; los más sencillos son los que encontramos en cualquier pastelería, cazos de acero inoxidable o cazos eléctricos.

Materiala: Gozogintza

Ez dago denentzat teknika komunik; izan ere, gozotegian bezeroari eskaintzan zaion sorta zabala eta askotarikoa izan daiteke, konposizioari dagokionez ez ezik, baita tamainari dagokionez ere. Hala ere, oro har, modu artistikoan eta erakargarrian bildu behar dugu. No existe una técnica común para todos, ya que la gama que se ofrece al cliente en el establecimiento de pastelería puede ser muy diversa, no solamente en cuanto a su composición, sino también a su tamaño, pero si algo general, debemos hacerlo de forma artí­stica y atractiva.

Materiala: Gozogintza

gozodenda > pastelería (2 testuinguru)
eu testuak es testuak
Lurrinak.- Gozodenda batean sartzean nabari dezakegun gauzarik erakargarrienetako bat usaina da; jangura eta dastatzeko gogoa pizten dute. Horien artean, labetik atera berriak diren opilgintzako oreena dugu, dendako espazio guztia hartzen duena. Aromas.- Es uno de los atractivos más importantes que podemos apreciar al entrar en una pastelería, ellos despiertan el apetito y el deseo de degustación entre ellos destaca el que producen las masas de bollería recién salidas del horno que invaden todo el espacio del establecimiento.

Materiala: Gozogintza

XIX. mendean Chiboust jaunak gozodenda bat zuen Parisko Saint-Honoré kalean. En el siglo XIX el señor Chiboust tenía una pastelería en la calle Saint-Honoré de Paris.

Materiala: Gozogintza