saltsa

1
saltsa > salsa (8 testuinguru)
eu testuak es testuak
budinetan, budin txinatarretan eta paris saltsan. flanes, flanes chinos y salsa parí­s.

Materiala: Gozogintza

Oro har, almibarrak bizkotxoak bustitzeko, eta saltsak, sorbeteak, etab. arintzeko erabiltzen dira. Por lo general los almí­bares se utilizan sobre todo para empapar bizcochos, aligerar salsas, sorbetes, etc.

Materiala: Gozogintza

Saltsak arintzea Aligerar salsas

Materiala: Gozogintza

Kafe disolbagarria edo kafe-kontzentrazioa gehituta, kolorea ematen zaio saltsarekin. Adición de café soluble o concentración de café, se le da color con salsa paí­s.

Materiala: Gozogintza

Torrada jatetxeko postretzat egitekotan, platerean ezarri beharreko anoa hartu beharko da kontuan beti, eta baita saltsa edo coulis lagungarria ere, zapore garratza bilatuz, torradaren gozotasunari kontrajartzeko. En caso de elaborar el tocino como postre de restaurante, se debe tener siempre en cuenta la ración a emplatar, así­ como la salsa o coulis de acompañamiento, intentando buscar un sabor ácido, de manera que contrarrestre el dulzor del tocino.

Materiala: Gozogintza

Koloreztatzailea, paris saltsa Colorante, salsa parí­s

Materiala: Gozogintza

barkilloak, konfiturak, oreak, saltsak, etab. barquillos, confituras, pastas, salsas, etc.

Materiala: Gozogintza

Nahierara apaindu eta txokolate berozko saltsaz eta bestelakoez eta te-pastez laguntzen da. Se adorna según gusto y se acompaña con salsa de chocolate caliente y otras salsas y pastas de te.

Materiala: Gozogintza