sabayon Bilatu sabayon testuinguru gehiagotan

1
sabayon > sabayon (5 testuinguru)
eu testuak es testuak
Sabayon hitza italierazko zabaione-ren deformazioa da eta honela definitzen du akademia italiarrak: La palabra sabayon es una deformación del término italiano zabaione que el diccionario de la academia italiana define así­:

Materiala: Gozogintza

Hainbat modu daude sabayona harrotzeko, baina krema hau harrotzeko makinarik ez dutenek, eskuz egin dezakete. Hay diversas formas de montar el sabayon pero para aquellos que no dispongan de una maquina para montar esta crema, la pueden hacer a mano.

Materiala: Gozogintza

Te-areto batzuetan bero eskaintzen da, katilu handi batean eta papereko bizkotxoekin; halaber, "fruten gainerrea" deritzan jatetxe-postre baten osagarritzat balio du, non banilla-izozkia, askotariko frutak eta sabayon-krema konbinatzen baitira, ondoren gainerretzailean gorrituz. en algunos salones de se te sirve en caliente en una taza grande y acompañado de bizcochos de soletilla, también sirve como complemento a un postre de restaurante denominado "gratinado de frutas", en el cual se combinan helado de vainilla, frutas variadas y el sabayon, sometiéndolo posteriormente al gratinado en salamandra.

Materiala: Gozogintza

Sabayon krema edo "Zabaione" delakoa italiar jatorriko krema hanpatua da. La crema sabayon o "Zabaione" es una crema esponjosa de origen italiano.

Materiala: Gozogintza

- Sabayon krema - Crema sabayon.

Materiala: Gozogintza