bizkotxo Bilatu bizkotxo testuinguru gehiagotan
- es bizcocho
bizkotxo > bizcocho (8 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Te-areto batzuetan bero eskaintzen da, katilu handi batean eta papereko bizkotxoekin; halaber, "fruten gainerrea" deritzan jatetxe-postre baten osagarritzat balio du, non banilla-izozkia, askotariko frutak eta sabayon-krema konbinatzen baitira, ondoren gainerretzailean gorrituz. | en algunos salones de se te sirve en caliente en una taza grande y acompañado de bizcochos de soletilla, también sirve como complemento a un postre de restaurante denominado "gratinado de frutas", en el cual se combinan helado de vainilla, frutas variadas y el sabayon, sometiéndolo posteriormente al gratinado en salamandra. |
Materiala: Gozogintza |
|
Aingeru-torradak, budin txinatarrak eta bizkotxoak bustitzea | Tocinos de cielo, flanes chinos y emborrachado de bizcochos |
Materiala: Gozogintza |
|
Ezti artifiziala kontserbatzaile gisa prestatzeko erabiltzen da, gozotegi-produktuen karamelizazioa bultzatzen du, itsaskortasuna eta kremositatea areagotzen du, eta ore irabiatuetan (bizkotxoak, madalenak) eta izozkietan aplikatzen denean kristalizazioa atzeratzen du. | Se utiliza en la preparación de miel artificial como conservador, favorece la formación de caramelización de los productos de pastelería, aumenta la untuosidad y cremosidad, en su aplicación en masas batidas como bizcochos y magdalenas y en heladería retarda la cristalización. |
Materiala: Gozogintza |
|
Oro har, almibarrak bizkotxoak bustitzeko, eta saltsak, sorbeteak, etab. arintzeko erabiltzen dira. | Por lo general los almíbares se utilizan sobre todo para empapar bizcochos, aligerar salsas, sorbetes, etc. |
Materiala: Gozogintza |
|
Pasteltxo, tarta, hostopil, bizkotxo eta galdarraztaturiko oreen (petisu) betegarria. | Relleno de pastelillos, tartas, hojaldres, bizcochos y masas escaldadas (petisú). |
Materiala: Gozogintza |
|
Izozkailuan sartu eta bizkotxo-disko bat jar daiteke betegarria estaltzeko. | Se pasa al congelador y se puede poner un disco fino de bizcocho para cubrir el relleno. |
Materiala: Gozogintza |
|
Gorringoak bizkotxorako bezala harrotzen dira. | Se montan las yemas como si fuera para un bizcocho. |
Materiala: Gozogintza |
|
Pastel errusiarra, Saint Honoré krema, bizkotxoak, etab. | Pastel Ruso, Crema Saint Honore, Bizcochos, etc. |
Materiala: Gozogintza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |