cristalización Bilatu cristalización testuinguru gehiagotan

1
kristalizazio > cristalización (5 testuinguru)
eu testuak es testuak
Ezti artifiziala kontserbatzaile gisa prestatzeko erabiltzen da, gozotegi-produktuen karamelizazioa bultzatzen du, itsaskortasuna eta kremositatea areagotzen du, eta ore irabiatuetan (bizkotxoak, madalenak) eta izozkietan aplikatzen denean kristalizazioa atzeratzen du. Se utiliza en la preparación de miel artificial como conservador, favorece la formación de caramelización de los productos de pastelería, aumenta la untuosidad y cremosidad, en su aplicación en masas batidas como bizcochos y magdalenas y en heladería retarda la cristalización.

Materiala: Gozogintza

Azukre-prestakinetan, kristalizazioak saihesteko eta izozkietan, kristalizazioa atzeratzeko. En preparados de azúcar para evitar cristalizaciones y en heladería para retardar la cristalización.

Materiala: Gozogintza

Xarabe lodia eta zuriska da, xarabe saturatu batez lotuta dauden azukre-kristal finez osatua. Sakarosaz (azukre arrunta), glukosaz eta urez eta, batzuetan, azukre inbertituz osatutako xarabe bat 100-120 ºC-ko tenperaturan (erabileraren arabera) egosiz eta, ondoren, kristalizazioa eragiteko oreztatuz lortzen da. Ore zuri malgu eta itsaskorraren forma dauka. Erabiltzeko, Maria bainuan urtu behar da, eta batzuetan lurrindu. Es un jarabe espeso y blanquecino compuesto por finos cristales de azúcar ligados entre sí­ por un jarabe saturado.Se obtiene de la cocción de un jarabe compuesto por sacarosa (azúcar común), glucosa y agua y a veces de azúcar invertido, a una temperatura de entre 100 y 120 ºC según la utilización que se le quiera dar; seguido de un

Materiala: Gozogintza

Azukre baten kristalizazioaren ondorengo hondarra da. Residuo resultante tras la cristalización de un azúcar.

Materiala: Gozogintza

Uzkurtze egokia kristalizazioan. Una contracción adecuada durante la cristalización.

Materiala: Gozogintza