flan Bilatu flan testuinguru gehiagotan

1
budin > flan (1 testuinguru)
eu testuak es testuak
50eko hamarkadan gutun-azaleko budinen marka espainiar bat agertu zen, "Flan chino mandarí­n", non Espainiako budin trinkoen fekularen ordez agar-agarezko sare ezin arinagoa eta banilla-aroma erabiltzen baitzen. En los años se puso de moda una marca española de flanes de sobredenominado "Flan chino mandarí­n" en el que se substituye la de los densos flanes españoles por la leví­sima red dey.

Materiala:

budin > flan (10 testuinguru)
eu testuak es testuak
Elikaduraren industrian, agar-agarra askotan erabiltzen da budin, jogurt, izozki, sorbete, xarabe, zopa, jele, maionesa, kontserba, pastel, saltsa eta abarretan ere, mota guztietako produktuei loditasuna emateko, zaporerik eta kaloriarik gehitu gabe. En la industria alimentaria el agar-agar también se utiliza con frecuencia en flanes, yogures, helados, sorbetes, jarabes, sopas, jaleas, mayonesas, conservas, pasteles, salsas... para aportar una consistencia adecuada a todo tipo de productos, sin sabor y sin calorías.

Materiala: Gozogintza

Aingeru-torradak, budin txinatarrak eta bizkotxoak bustitzea Tocinos de cielo, flanes chinos y emborrachado de bizcochos

Materiala: Gozogintza

budinetan, budin txinatarretan eta paris saltsan. flanes, flanes chinos y salsa parí­s.

Materiala: Gozogintza

- Budina - Flan.

Materiala: Gozogintza

Budin-kremak esne, azukre eta arrautzen nahaste batetik egiten dira, eta Maria bainuan egosiz lortzen dira. Las cremas de flan son preparaciones realizadas a partir de una mezcla de leche, azúcar, huevos y obtenidas por cocción al baño Maria.

Materiala: Gozogintza

BUDINA FLAN

Materiala: Gozogintza

Tenperatura eta denbora prestatzen ari garen budinaren tamainaren araberakoak izango dira. La temperatura y el tiempo dependerán del tamaño del flan que estemos preparando.

Materiala: Gozogintza

Budina gure herrialdeko postrerik ezagunenetakoa da. El flan es uno de los postres mas conocidos de nuestro paí­s.

Materiala: Gozogintza

Budina berezko postretzat erabiltzen da, eta baita pastel-mota, tarta edo pontxeren baten osagaitzat. El flan se emplea como postre propiamente dicho y también como integrante de algún tipo de pastel, tarta o ponche.

Materiala: Gozogintza

Goxua, budinak Goxua, flanes

Materiala: Gozogintza