frijigailu Bilatu frijigailu testuinguru gehiagotan
- es freidora
frijigailu > freidora (13 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Frijigailuak | Freidoras |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Frijigailuek ez dute iritsi behar ke-puntura (180 ºC-ra) | Las freidoras no deben de llegar al punto de humo (180ºC) |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Frijigailuak garbitu egin behar dira behar den guztietan, hondarrik ez geratzeko, eta, horrela, zapore txarrik eta konposatu toxikorik ez sortzeko. | Limpiar las freidoras siempre que sea necesario evitando que queden restos que puedan desarrollar mal sabor y compuestos toxico. |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Frijigailuek estalita egon behar dute erabiltzen ari ez garenean. | Tapar las freidoras cuando no se estén utilizando. |
Materiala: Sukaldaritzako prozesuak |
|
Uhal jarraituko frijigailua | Freidora de cinta continua. |
Materiala: Ostalaritza |
|
Ekipamendua, funtsean, eskaintza gastronomikoaren eta prestatutako otorduen bolumenaren arabera aldatu behar da: labeak marmita eta zartagin baskulagarriak, lurrunez egosteko gailuak suak frijigailuak | El equipamiento variará, principalmente, según la oferta gastronómica y el volumen de comidas elaboradas: hornos marmitas y sartenes basculantes, cocederos de vapor fogones, freidoras |
Materiala: Ostalaritza |
|
Bero-sorgailuak. Egosteko ekipamenduak, adibidez: labeak marmitak edukiera handiko frijigailuak | Generadores de calor: equipamiento de cocción como hornos marmitas freidoras de gran capacidad. |
Materiala: Ostalaritza |
|
Sukaldearen diseinuak establezimendu bakoitzean egiten den sukaldaritzako elaborazio motaren araberakoa izan behar du, baina oro har, ez da izango aurreko elaborazio-lanak egiteko eremurik edota oso txikia izango da; era berean, egosketa-eremuan janari motaren arabera behar den eta egokitu den ekipamendua egongo da soil-soilik (frijigailuak plantxak labeak etab.). | El diseño de la cocina se adaptará al tipo de elaboraciones culinarias realizadas en cada establecimiento pero como norma general se puede decir que la zona destinada a operaciones preliminares será inexistente o de reducidas dimensiones y la zona de cocción contará únicamente con el equipamiento necesario y adecuado al tipo de comidas (freidoras planchas hornos etc.). |
Materiala: Ostalaritza |
|
2 frijigailu | 2 freidoras |
Materiala: Ostalaritza |
|
Frijigailuak | Freidoras |
Materiala: Ostalaritza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |