freidora Bilatu freidora testuinguru gehiagotan

1
frijigailu > freidora (13 testuinguru)
eu testuak es testuak
Frijigailuak Freidoras

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Frijigailuek ez dute iritsi behar ke-puntura (180 ºC-ra) Las freidoras no deben de llegar al punto de humo (180ºC)

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Frijigailuak garbitu egin behar dira behar den guztietan, hondarrik ez geratzeko, eta, horrela, zapore txarrik eta konposatu toxikorik ez sortzeko. Limpiar las freidoras siempre que sea necesario evitando que queden restos que puedan desarrollar mal sabor y compuestos toxico.

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Frijigailuek estalita egon behar dute erabiltzen ari ez garenean. Tapar las freidoras cuando no se estén utilizando.

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Uhal jarraituko frijigailua Freidora de cinta continua.

Materiala: Ostalaritza

Ekipamendua, funtsean, eskaintza gastronomikoaren eta prestatutako otorduen bolumenaren arabera aldatu behar da: labeak marmita eta zartagin baskulagarriak, lurrunez egosteko gailuak suak frijigailuak El equipamiento variará, principalmente, según la oferta gastronómica y el volumen de comidas elaboradas: hornos marmitas y sartenes basculantes, cocederos de vapor fogones, freidoras

Materiala: Ostalaritza

Bero-sorgailuak. Egosteko ekipamenduak, adibidez: labeak marmitak edukiera handiko frijigailuak Generadores de calor: equipamiento de cocción como hornos marmitas freidoras de gran capacidad.

Materiala: Ostalaritza

Sukaldearen diseinuak establezimendu bakoitzean egiten den sukaldaritzako elaborazio motaren araberakoa izan behar du, baina oro har, ez da izango aurreko elaborazio-lanak egiteko eremurik edota oso txikia izango da; era berean, egosketa-eremuan janari motaren arabera behar den eta egokitu den ekipamendua egongo da soil-soilik (frijigailuak plantxak labeak etab.). El diseño de la cocina se adaptará al tipo de elaboraciones culinarias realizadas en cada establecimiento pero como norma general se puede decir que la zona destinada a operaciones preliminares será inexistente o de reducidas dimensiones y la zona de cocción contará únicamente con el equipamiento necesario y adecuado al tipo de comidas (freidoras planchas hornos etc.).

Materiala: Ostalaritza

2 frijigailu 2 freidoras

Materiala: Ostalaritza

Frijigailuak Freidoras

Materiala: Ostalaritza