espuma Bilatu espuma testuinguru gehiagotan

1
apar > espuma (4 testuinguru)
eu testuak es testuak
belarriak erabat estaltzen dituzten bi kasko dira, buruari kuxin bigun batzuez egokitzen zaizkionak, normalean apar plastikoz edo likidoz betetakoak. son dos casquetes que cubren completamente las orejas y que se adaptan a la cabeza por medio de almohadillas blandas, generalmente rellenas de espuma plástica o lí­quido.

Materiala: Segurtasuna ibilgailuen mantentze-lanetan

Aparrik ez sortzea. No formar espuma.

Materiala: Erosotasun- eta segurtasun-sistemak

B Aparra. B Espuma.

Materiala: Segurtasuna ibilgailuen mantentze-lanetan

Apar fisikoa: Espuma fí­sica:

Materiala: Segurtasuna ibilgailuen mantentze-lanetan

apar > espuma (9 testuinguru)
eu testuak es testuak
Paretetan itsatsitako aparra eta zikinkeria urritu, urez bustitako brotxaz igurtziz. Bajar la espuma y suciedad adherida a las paredes frotando con una brocha empapada en agua.

Materiala: Gozogintza

Erretiratu berotik, egostean eratzen den aparra gainazalean pausa dadin. Retirar del calor para que la espuma que se forma al cocer repose en la superficie.

Materiala: Gozogintza

Aparra pausatzen utzita, kendu bitsaderaz. Una vez reposada la espuma retirarla con una espumadera.

Materiala: Gozogintza

Aparra edo koaguluak agertzen dira, edo gazura bereizten da. Con aparición de espuma, coágulos o separación de suero.

Materiala: Gozogintza

Tratamendu uniforme eta arduratsua, aparrik sortu gabe. Tratamiento uniforme y cuidadoso sin formación de espuma.

Materiala: Gozogintza

Nahaste fisikoak dira (aparrak), gas bat (airea) eta likido bat (arrautza-zuringoak) nahastuz sortzen direnak. Son mezclas fí­sicas ( espumas ), que se producen mezclando un gas ( aire ), con un lí­quido ( claras de huevo).

Materiala: Gozogintza

Betegarri, apar eta moussetarako. Para rellenos, espumas, mouses.

Materiala: Gozogintza

Betegarri, apar eta moussetarako. Para rellenos, espumas y muses

Materiala: Gozogintza

Nahaste fisikoak dira (aparrak), gas batekin (airea) eta likido batekin (arrautza-zuringoak) nahastuz sortzen direnak. Se clasifican como mezclas fí­sicas ( espumas ) que se mezclan con un gas ( aire ) y con un lí­quido ( claras de huevo ).

Materiala: Gozogintza