labe Bilatu labe testuinguru gehiagotan

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labe > horno (4 testuinguru)
eu testuak es testuak
Pintura-lanetan, lehortze-labeak ez du 80 ºC-tik gora egon behar. En trabajos de pintura no se deben superar los 80 ºC en el horno de secado.

Materiala: Erosotasun- eta segurtasun-sistemak

Horregatik, pintura-kabina edo -labearen barruan, instalazio elektrikoak deflagrazioen aurkakoa izan behar du, hau da, egurats arriskutsua egonez gero, errekuntzarik eragiten ez duena. Por esta razón, dentro de la cabina u horno de pintado, la instalación eléctrica debe ser antideflagrante; es decir, que en el caso de tener una atmósfera peligrosa, no provoque la combustión.

Materiala: Segurtasuna ibilgailuen mantentze-lanetan

Pintatze-kabina edo -labea babes kolektiborako elementutzat har al daiteke? ¿Se puede considerar la cabina de pintado u horno de pintado como un elemento de protección colectiva?

Materiala: Segurtasuna ibilgailuen mantentze-lanetan

Automozioan, beti daude lanpara eramangarriak, eremu jakin batzuk argiztatzeko aukera ematen dutenak, baina badaude berariazko argiztapena duten eremuak ere, hala nola pintatze-kabina edo -labea. En automoción siempre suelen existir lámparas portátiles que nos permiten iluminar zonas en concreto, pero también existen zonas con alumbrado especí­fico como la cabina de pintado u horno de pintado.

Materiala: Segurtasuna ibilgailuen mantentze-lanetan

labe > horno (62 testuinguru)
eu testuak es testuak
Erre labean 180 ºC-tan eta utzi hozten. Cocer en el horno a 180º C., dejar enfriar.

Materiala: Gozogintza

Halaber, piezak ebaki eta labeko txapetan ezar ditzakegu, eta ondoren izoztu. Kasu horretan, komeni da, hostorerako berariazko izozkailu bat ez badugu, piezak plastikoez babestea izozkailuan zapore-nahasteak saihesteko (batez ere zapore gozoak eta gaziak). O también se pueden cortar las piezas y colocarlas en las chapas de horno congelándolas a continuación, en este caso es conveniente si no se dispone de un congelador especí­fico para hojaldre preservar un poco las piezas con plásticos para evitar la mezcla de sabores dentro del congelador (sobre todo de dulces y salados).

Materiala: Gozogintza

Komeni da piezak erabat desizoztea erre aurretik; izan ere, pieza bat guztiz desizoztu gabe labean ezartzeak energia-galera dakar, eta baita kalitatea galtzeko arriskua ere. Es conveniente la total des congelación de las piezas antes de su cocción ya que una pieza a medio descongelar en el horno supone una pérdida de energía y se corre el riesgo de pérdida de calidad.

Materiala: Gozogintza

Hostorea lantzeko prozesu industrialek desberdintasun nabarmenak dituzte nolabait artisautzazkoa den fabrikazioaren aldean. Badaude hostore-lerroak, non orea tobera batean ezartzen den eta gantza bestean, eta gantza automatikoki biltzen du oreak, xaflatan ebaki eta akordeoi-itxuran tolesten da, ondoren luzatu, ebaki eta bete egiten da eta, hala badagokio, zintako labe batean erreko da azkenik. ||Los procesos industriales de elaboración del hojaldre tienen notables diferencias con respecto a la fabricación más o menos artesanal, existiendo lí­neas de hojaldre en las cuales la masa se pone en una tolva y la materia grasa en otra, produciéndose automáticamente la envuelta de la materia grasa por la masa, el laminado y plegado en

Materiala: Gozogintza

Hostorea nahi dugun lodieraraino luzatuta, piezak ebakiko ditugu, eta labean 200-220 ºC bitarteko tenperaturan eta piezaren ezaugarrien araberako denboraz sartuko ditugu, eta tarte horretan igoeraren fenomeno fisikoa gertatuko da. Una vez estirado el hojaldre al grosor deseado, cortaremos las piezas, se introducirán en el horno a una temperatura comprendida entre los 200 y 220º C. y un tiempo de acorde a las caracterí­sticas de la pieza durante el cual se producirá el fenómeno fí­sico de la subida.

Materiala: Gozogintza

Labearen tenperaturak 220 ºC ingurukoa izan behar du; hala ez bada, akats hauek gerta litezke: La temperatura del horno que ha de ser entorno a los 220º C. en caso de no ser esta se pueden producir los siguientes efectos:

Materiala: Gozogintza

Erre labean 220 ºC-tan. Cocer en el horno a 220º C.

Materiala: Gozogintza

Erre labean 220 ºC-tan. Cocerlas en el horno a 220º C.

Materiala: Gozogintza

Erre labean, eta alde batetik erreta daudenean buelta eman. Cocer en el horno dándolas la vuelta una vez cocidas por una cara.

Materiala: Gozogintza

Labean ohi bezala erreko ditugu. Las cocemos en el horno como de costumbre.

Materiala: Gozogintza