azkenburuko Bilatu azkenburuko testuinguru gehiagotan

1
azkenburuko > postre (5 testuinguru)
eu testuak es testuak
Hauek dira azkenburuko nagusiak: Hierroko quesadillak, Gomerako eztia, arbendolezko bienmesabea eta rapadura tradizionala. Horiek guztiak kanabera-ronarekin batera har daitezke. Los postres como las quesadillas de El Hierro, la miel de La Gomera, el bienmesabe de almendras , y la tradicional rapadura ; son con el ron de caña el punto final del banquete.

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan

Azkenburukoen artean, Caravacako gorringoak, Ojós-eko bizkotxo bustiak, Moratallako mazapanak eta paparajotea (frijitua) ez dira inoiz falta izaten Murtziako mahaietan. A la hora del postre, las yemas de Caravaca, los bizcochos borrachos de Ojós, mazapanes de Moratalla y el paparajote (frito), no faltan en la mesa murciana.

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan

Azkenburukoetan aipagarriak dira gatzatu trinkoak, Tafallako pinazidun gozokiak eta patxarana, basaranak beratuz lortzen den pattarra. El punto final lo otorgan los postres con densas cuajadas, los caramelos con piñones de Tafalla y el aguardiente obtenido por maceración de endrinas llamado pacharán.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Oturuntzen azkenburukoen artean aipagarriak dira hauek: Santa Teresaren gorringoak (ívila), Astorgako mantekatuak (León), gaileta palentziarrak, Salamancako almendra garrapiñatuak eta ziropez bustitako gozokiak, chocho izenekoak. El toque final a cualquier banquete lo otorgan los postres donde se incluyen las yemas de Sta. Teresa (ívila), mantecadas de Astorga (León), galletas palentinas, almendras garrapiñadas de Salamanca y los dulces bañados en almibar denominados chochos.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Azkenburukoen eskaera. Maitreak idazten du, bezeroek bigarren platera amaitzean. Comanda de postres; La toma el maitre una vez los clientes hayan terminado los segundos platos.

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak