mazapan Bilatu mazapan testuinguru gehiagotan

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mazapan > mazapán (7 testuinguru)
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Mahukaz eta 8. neurriko mutur lauaz, zerrenda bakoitzaren erdian mazapan-banda bat ezarriko dugu arrautzaz arindua, mazapan-kiloko 8 arrautza erabilita. Con una manga y boquilla lisa del Nº 8 ponemos en el centro de cada tira un cordón de mazapán rebajado con huevo en la cantidad de 8 huevos por kilo de mazapán.

Materiala: Gozogintza

Zerrenda bakoitzaren erdian ezarri mazapan-banda bat arrautzaz (8 arrautza mazapan-kiloko) eta gurinez (40 g mazapan-kiloko) arindua, mahukaz eta 12. neurriko muturraz. En el centro de cada tira poner un cordón de mazapán rebajado con huevos (8 por kilo de mazapán) y mantequilla (40 gr. por kilo de mazapán) con manga y boquilla del Nº 12.

Materiala: Gozogintza

Margotu gainazala mazapan arinduz, hautseztatu pinaziz eta azukrez, erre labean 200 ºC-tan. Pintar la superficie con mazapán rebajado, espolvorear con piñones y azúcar, cocer en el horno a 200º C.

Materiala: Gozogintza

Mazapanak eta azukre-koxkorrak. Mazapanes y azucarillos.

Materiala: Gozogintza

Karameloak, gozogintzako kremak, mazapanak egiteko eta bigun eta fresko mantentzeko erabiltzen da. Se utiliza en la elaboración de caramelos, cremas de repostería, elaboraciones de mazapanes, para mantenerlos tiernos y frescos.

Materiala: Gozogintza

Mazapanak Mazapanes

Materiala: Gozogintza

Mazapanezko lamina fin batez estaltzen da; txigortu egin daiteke marrazkiak eginez, eta sagar-gelatinaz distira eman dakioke. Se forra con una lamina fina de mazapán que se puede tostar haciendo dibujos y abrillantar con gelatina de manzana.

Materiala: Gozogintza