trinkotasun

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trinkotasun > densidad (3 testuinguru)
eu testuak es testuak
Normalean, esentziak esnegaina harrotu eta azukreztatu ondoren gehitzen dira, baina aroma-mota bakoitzaren trinkotasunak erabakiko du sartzeko unerik egokiena. Horrela, adibidez, marrubizko aroma esnegaina harrotzeaz amaitzen denean gehi liteke, baina irabiatzean gehitzen bada, emaitza uniformeagoa izango da. Normalmente las esencias se añaden después de montar y azucarar la nata pero también la densidad de cada tipo de aroma deparara el momento mas adecuado para su incorporación, así­ por ejemplo, un aroma de fresa se podría añadir al término del montado de la nata, pero si se añade durante su batido, se conseguirá un resultado mas uniforme.

Materiala: Gozogintza

3.- Erretiratu sutatik eta jarraitu irabiatzen trinkotasuna irabazi arte. 3º.- Retirar del fuego y continuar batiendo hasta que gane densidad.

Materiala: Gozogintza

5. Egosi su motelean 30 bat minutuz, lortu nahi den trinkotasuna kontuan hartuta. 5º Cocer a fuego lento unos 30 minutos, según la densidad deseada.

Materiala: Gozogintza