ezaugarri organoleptiko Bilatu ezaugarri organoleptiko testuinguru gehiagotan

1
ezaugarri organoleptiko > característica organoléptica (7 testuinguru)
eu testuak es testuak
Ezaugarri organoleptikoak emultsioaren egonkortasunak ezartzen dituzte, leuntzea eta pastelak betetzea ahalbidetzen duen testura leuna, zapore gozoa sakarosa gehitzearen eraginez, kolore zuri-horiska eta testura harroa; ez du ahosabaian itsatsita geratu behar kontsumitzen dugunean. Las caracterí­sticas organolépticas vienen marcadas por la estabilidad de la emulsión, textura suave que permite el alisado y el relleno de pasteles, sabor dulce por la adición de sacarosa, color blanco - amarillento y de textura esponjosa, no debe quedarse pegada en el paladar cuando la consumimos.

Materiala: Gozogintza

Bere ezaugarri organoleptikoak jariakortasun egonkorreko emultsio likatsua izateak dakartza, erraz leuntzea ahalbidetzen baitu horrek; bere kolorea zertxobait horiska da eta zaporea gurin gozoarena da, beste batzuekin (txokolatea, mokak...) nahastuta egon ala ez. Sus caracterí­sticas organolépticas vienen marcadas por ser una emulsión viscosa de fluidez estable que permite alisar con facilidad, su color es ligeramente amarillento y sabor a mantequilla dulce mezclada o no, con otros como chocolate o mokas.

Materiala: Gozogintza

Bere ezaugarri organoleptikoak zapore zertxobait gazi-gozoa (limoi-zukuaren eraginez) eta kolore hori-berdeska dira; bere loditasuna ertaina da. Sus caracterí­sticas organolépticas vienen indicadas por el sabor ligeramente agridulce, producto del zumo de limón y el color amarillo - verdoso, su consistencia es media.

Materiala: Gozogintza

Ezaugarri organoleptikoak leuntasunak eta testurak emango dituzte; sendotasun ertainekoa lisatzeko eta sendotasun handiagokoa gozogintza, gorringotxoak edo petit-fourserako. Las caracterí­sticas organolépticas vienen marcadas por su suavidad y textura, de consistencia media para alisar y de mayor consistencia para repostería, yemitas o petit - fours.

Materiala: Gozogintza

ONDO DAGOEN PRODUKTUAREN EZAUGARRI ORGANOLEPTIKOAK CARACTERíSTICAS ORGANOLí‰PTICAS DEL PRODUCTO EN BUEN ESTADO

Materiala: Bezeroen aurrean edariak eta janariak prestatzeko eta zerbitzatzeko oinarrizko teknikak

Itxura txarreko produkturik ez dago (ikus ezaugarri organoleptikoei buruzko zehaztapenak) Ningún producto da muestras de encontrarse en mal estado (ver especificaciones de caracterí­sticas organolépticas)

Materiala: Bezeroen aurrean edariak eta janariak prestatzeko eta zerbitzatzeko oinarrizko teknikak

Ezaugarri organoleptikoak hauek dira: Las caracterí­sticas organolépticas serían las siguientes:

Materiala: Gozogintza