ezaugarri organoleptiko Bilatu ezaugarri organoleptiko testuinguru gehiagotan
ezaugarri organoleptiko > característica organoléptica (7 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Ezaugarri organoleptikoak emultsioaren egonkortasunak ezartzen dituzte, leuntzea eta pastelak betetzea ahalbidetzen duen testura leuna, zapore gozoa sakarosa gehitzearen eraginez, kolore zuri-horiska eta testura harroa; ez du ahosabaian itsatsita geratu behar kontsumitzen dugunean. | Las características organolépticas vienen marcadas por la estabilidad de la emulsión, textura suave que permite el alisado y el relleno de pasteles, sabor dulce por la adición de sacarosa, color blanco - amarillento y de textura esponjosa, no debe quedarse pegada en el paladar cuando la consumimos. |
Materiala: Gozogintza |
|
Bere ezaugarri organoleptikoak jariakortasun egonkorreko emultsio likatsua izateak dakartza, erraz leuntzea ahalbidetzen baitu horrek; bere kolorea zertxobait horiska da eta zaporea gurin gozoarena da, beste batzuekin (txokolatea, mokak...) nahastuta egon ala ez. | Sus características organolépticas vienen marcadas por ser una emulsión viscosa de fluidez estable que permite alisar con facilidad, su color es ligeramente amarillento y sabor a mantequilla dulce mezclada o no, con otros como chocolate o mokas. |
Materiala: Gozogintza |
|
Bere ezaugarri organoleptikoak zapore zertxobait gazi-gozoa (limoi-zukuaren eraginez) eta kolore hori-berdeska dira; bere loditasuna ertaina da. | Sus características organolépticas vienen indicadas por el sabor ligeramente agridulce, producto del zumo de limón y el color amarillo - verdoso, su consistencia es media. |
Materiala: Gozogintza |
|
Ezaugarri organoleptikoak leuntasunak eta testurak emango dituzte; sendotasun ertainekoa lisatzeko eta sendotasun handiagokoa gozogintza, gorringotxoak edo petit-fourserako. | Las características organolépticas vienen marcadas por su suavidad y textura, de consistencia media para alisar y de mayor consistencia para repostería, yemitas o petit - fours. |
Materiala: Gozogintza |
|
ONDO DAGOEN PRODUKTUAREN EZAUGARRI ORGANOLEPTIKOAK | CARACTERíSTICAS ORGANOLí‰PTICAS DEL PRODUCTO EN BUEN ESTADO |
Materiala: Bezeroen aurrean edariak eta janariak prestatzeko eta zerbitzatzeko oinarrizko teknikak |
|
Itxura txarreko produkturik ez dago (ikus ezaugarri organoleptikoei buruzko zehaztapenak) | Ningún producto da muestras de encontrarse en mal estado (ver especificaciones de características organolépticas) |
Materiala: Bezeroen aurrean edariak eta janariak prestatzeko eta zerbitzatzeko oinarrizko teknikak |
|
Ezaugarri organoleptikoak hauek dira: | Las características organolépticas serían las siguientes: |
Materiala: Gozogintza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |