tarta Bilatu tarta testuinguru gehiagotan
- es tarta

tarta > tarta (20 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Tarta-moldeak forratzeko erabiltzen da, adibidez, sagar- edo gazta-tartarenak, tartaletak, ontzitxoak, etab. | Se emplea para fonsear moldes de tartas como le de manzana o queso, Tartaletas, barquitas, etc. |
Materiala: Gozogintza |
|
Tarta eta pastelen betegarri eta apaingarri gisa. | Como relleno y decoración de tartas y pasteles. |
Materiala: Gozogintza |
|
tarta edo tartaleten betegarriak (berez postre bat izan daitezke, galleta edo kurruskariren batekin), apaingarriak, etab. | rellenos de tartas o tartaletas, pueden constituir un postre por si solas acompañadas de alguna galleta o crujiente, realización de decoraciones, etc. |
Materiala: Gozogintza |
|
Tarta eta pastelen betegarri eta apaingarri gisa. | Relleno y decoración de tartas y pasteles. |
Materiala: Gozogintza |
|
Tarta eta fruta-tartaleten betegarri gisa. | Como relleno de tartas y tartaletas de frutas. |
Materiala: Gozogintza |
|
Tartak bustitzea | Emborrachar tartas |
Materiala: Gozogintza |
|
Budina berezko postretzat erabiltzen da, eta baita pastel-mota, tarta edo pontxeren baten osagaitzat. | El flan se emplea como postre propiamente dicho y también como integrante de algún tipo de pastel, tarta o ponche. |
Materiala: Gozogintza |
|
BUDINA terrinetan egin daiteke eta frutez hornitu, tartak bete, etab. | Se pueden elaborar PUDING, en terrinas y guarnecido con frutas, rellenando tartas, etc. |
Materiala: Gozogintza |
|
Pasteltxo, tarta, hostopil, bizkotxo eta galdarraztaturiko oreen (petisu) betegarria. | Relleno de pastelillos, tartas, hojaldres, bizcochos y masas escaldadas (petisú). |
Materiala: Gozogintza |
|
Betegarrietarako eta tarta, pastel eta kaputxinen estalki gisa. | Para relleno y cubierta de tartas, pasteles y capuchinas |
Materiala: Gozogintza |