zainzuri Bilatu zainzuri testuinguru gehiagotan
- es espárrago
zainzuri > espárrago (6 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Zainzurizko eta itsas trikuzko nahaskia | Revuelto de espárragos y erizos de mar |
Materiala: Ostalaritza |
|
Zainzuri-nahaskia | Revuelto de espárragos |
Materiala: Ostalaritza |
|
Beste plater batzuen populartasun-indizea, berriz, 1 baino dezente txikiagoa da, eta, beraz, plater horiek eskaintzatik kendu edota sustatu egin beharko lirateke. Hauek dira aipatutako platerak: fruitu-entsalada arabisagarrezko ozpin-olioarekin eta anis txinatarrarekin; zainzurizko eta itsas trikuzko nahaskia; barazkiak tenpuran Romescu saltsarekin eta La Granjako babarrun handiak txirlekin. Dirudienez, plater horiek eskaera eta populartasun-indize txikia izatearen arrazoia salmenta-prezioa izan daiteke. | Los platos ensalada de frutas con vinagreta de pomelo y anís estrellado, el revuelto de espárragos y erizos de mar las hortalizas en tempura con salsa Romescu y los Judiones de la Granja con almejas son platos cuyos índices de popularidad están bastante lejos de la unidad (1), por lo que habría que plantearse su eliminación o proyección. A primera vista, una de las causas de su escasa demanda y popularidad puede ser el precio de venta |
Materiala: Ostalaritza |
|
Zainzuria | Espárragos |
Materiala: Ostalaritza |
|
Iberiar txerriaren sekretua (2) + hutsean/parrilan (12) + kuletoa (5) + konfitatua (7) + carpaccioa (7) + urdaiazpiko onduaren gantza (3) + zainzuriak (17) + spaguetto kita (13) + Pesto saltsa (16) + tomate lehorrak (9). | Secreto de cerdo ibérico (2) + vacío/parrilla (12) + oronja (5) + confitada (7) + carpaccio (7) + grasa de jamón curado (3) + espárragos (17) + spaguetto kit (13) + salsa Pesto (16) + tomates secos (9). |
Materiala: Ostalaritza |
|
Gastronomiako hizkera erabiliz, izendapen hau izan dezake asoziazio bidez sortutako elaborazio horrek: iberiar sekretua bi egosketetan urdaiazpiko gantzetan konfitatutako kuletozko carpaccioaren gain, zainzuri-espagetiekin eta tomate lehorren pestoarekin. | En lenguaje gastronómico, esta creación por asociación podría denominarse: Secreto ibérico en dos cocciones sobre carpaccio de oronjas confitadas en grasa de jamón con espaguetis de espárragos y pesto de tomates secos. |
Materiala: Ostalaritza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |