sobrante Bilatu sobrante testuinguru gehiagotan

1
soberakin > sobrante (3 testuinguru)
eu testuak es testuak
Ore berberaz osatutako bola baten laguntzaz tartaletak forratuko ditugu, eta arrabola gainazaletik pasako dugu, orearen soberakina ebakitzeko presionatuz. Con la ayuda de una bola formada con la misma masa fonseamos las tartaletas, pasamos el rodillo por la superficie presionando para cortar el sobrante de masa.

Materiala: Gozogintza

Zabaldu eta mehetu sableux orea 1/2 cm-ko lodi egin arte, estali labeko txapa bat, pasa arrabola ertzetatik soberakina ebakitzeko, ziztatu orea sardexkaz eta erre arin 180 ºC-tan. Estirar la pasta sableux a 1/2 cm. de gruesa, cubrir una chapa de horno, pasar el rodillo por los bordes para cortar el sobrante, pinchar la pasta con un tenedor y darla una ligera cocción a 180º C.

Materiala: Gozogintza

Kolpatu sardeska ontziaren ertzean, estalkiaren soberakina beheko aldean gal dezan. Golpear el tenedor sobre el borde del recipiente para que pierda el sobrante de cobertura en la parte inferior.

Materiala: Gozogintza