egosketa-teknika Bilatu egosketa-teknika testuinguru gehiagotan
egosketa-teknika > técnica de cocción (5 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Egosketa-teknikak eta moduak | Formas y técnicas de cocción |
Materiala: Ostalaritza |
|
Elaborazio jakin batzuk egiteko, hutsean ingurune heze edo likido batean elikagaiak prestatzeko egosketa-teknikez gain beharrezkoa da beste teknika osagarri batzuk ere erabiltzea: esaterako, labean edo parrilan erretzea, frijitzea etab. | Además de las técnicas de cocción aplicables al vacío (medio húmedo o líquido), el uso de técnicas complementarias como el asado al horno el emparrillado la fritura etc., son necesarias para determinadas elaboraciones. |
Materiala: Ostalaritza |
|
Asoziazio bidez elaborazioak sortzeko, urrats hauek egiten dira: lehengaia edo produktu nagusia aukeratzen da, bai eta joera edo kontzeptu teknikoa ere; egosketa-teknika egokia baliatu behar da, eta gero, hornigaiak, saltsak edo beste elementu batzuk erantsi, elaborazioa orekatzeko. | Para crear por asociación, basta con elegir una materia prima o producto principal, tendencia o concepto técnico y una técnica de cocción adecuada, añadirle elementos de guarnición, así como salsas u otros que equilibren la elaboración. |
Materiala: Ostalaritza |
|
Erabiltzen diren egosketa-teknikak oro har, betikoak direnez, ezaugarri organoleptikoen babesa bermatzen da, eta horrenbestez, baita bezeroen onarpena ere. | La aplicación de técnicas de cocción, relativamente clásicas, asegura una protección de las características organolépticas y, por tanto, una aceptación por parte de la clientela |
Materiala: Ostalaritza |
|
Goi-teknologiako ekipamenduek prestazio ezin hobeak eskaintzen dituzte: erabilerraztasuna zenbait egosketa-teknika produktuen arabera erabiltzeko; emaitzen homogeneotasuna doikuntza automatikoak nahiz eskuzkoak datuen programazioa eta dokumentazioa tamaina txikia; beste ekipamendu batzuekiko bateragarritasuna; autogarbiketa; energia aurreztea; fidagarritasuna; higiene- eta osasun-araudia betetzea; eta zerbitzu tekniko azkar eta eraginkorra. | La alta tecnología presenta equipamientos únicos que incorporan el máximo de prestaciones: última tecnología de fácil comprensión, diferentes técnicas de cocción según el producto homogeneidad en los resultados, ajustes automáticos y manuales programación y documentación de datos tamaño reducido, compatibilidad con otro equipamiento, autolimpieza, ahorro de energía, fiabilidad, cumplimiento de la normativa higiénico-sanitaria y servicio técnico rápido y eficaz. |
Materiala: Ostalaritza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |