egosketa-teknika Bilatu egosketa-teknika testuinguru gehiagotan

1
egosketa-teknika > técnica de cocción (5 testuinguru)
eu testuak es testuak
Egosketa-teknikak eta moduak Formas y técnicas de cocción

Materiala: Ostalaritza

Elaborazio jakin batzuk egiteko, hutsean ingurune heze edo likido batean elikagaiak prestatzeko egosketa-teknikez gain beharrezkoa da beste teknika osagarri batzuk ere erabiltzea: esaterako, labean edo parrilan erretzea, frijitzea etab. Además de las técnicas de cocción aplicables al vacío (medio húmedo o líquido), el uso de técnicas complementarias como el asado al horno el emparrillado la fritura etc., son necesarias para determinadas elaboraciones.

Materiala: Ostalaritza

Asoziazio bidez elaborazioak sortzeko, urrats hauek egiten dira: lehengaia edo produktu nagusia aukeratzen da, bai eta joera edo kontzeptu teknikoa ere; egosketa-teknika egokia baliatu behar da, eta gero, hornigaiak, saltsak edo beste elementu batzuk erantsi, elaborazioa orekatzeko. Para crear por asociación, basta con elegir una materia prima o producto principal, tendencia o concepto técnico y una técnica de cocción adecuada, añadirle elementos de guarnición, así como salsas u otros que equilibren la elaboración.

Materiala: Ostalaritza

Erabiltzen diren egosketa-teknikak oro har, betikoak direnez, ezaugarri organoleptikoen babesa bermatzen da, eta horrenbestez, baita bezeroen onarpena ere. La aplicación de técnicas de cocción, relativamente clásicas, asegura una protección de las características organolépticas y, por tanto, una aceptación por parte de la clientela

Materiala: Ostalaritza

Goi-teknologiako ekipamenduek prestazio ezin hobeak eskaintzen dituzte: erabilerraztasuna zenbait egosketa-teknika produktuen arabera erabiltzeko; emaitzen homogeneotasuna doikuntza automatikoak nahiz eskuzkoak datuen programazioa eta dokumentazioa tamaina txikia; beste ekipamendu batzuekiko bateragarritasuna; autogarbiketa; energia aurreztea; fidagarritasuna; higiene- eta osasun-araudia betetzea; eta zerbitzu tekniko azkar eta eraginkorra. La alta tecnología presenta equipamientos únicos que incorporan el máximo de prestaciones: última tecnología de fácil comprensión, diferentes técnicas de cocción según el producto homogeneidad en los resultados, ajustes automáticos y manuales programación y documentación de datos tamaño reducido, compatibilidad con otro equipamiento, autolimpieza, ahorro de energía, fiabilidad, cumplimiento de la normativa higiénico-sanitaria y servicio técnico rápido y eficaz.

Materiala: Ostalaritza