homogeneidad Bilatu homogeneidad testuinguru gehiagotan
homogeneotasun > homogeneidad (6 testuinguru)
eu testuak | es testuak |
Fitxa teknikoa sukaldaritzako elaborazioa egiteko erabiltzen den dokumentu deskriptibo, sintetiko eta estandarizatu bat da. Hari jarraituz, elaborazioen erregulartasuna, kalitatea eta homogeneotasuna lortzen da, bai eta ekoizpen-kostuei eustea ere. | La ficha técnica es un documento descriptivo, sintético y estandarizado que permite realizar una elaboración culinaria respetando los objetivos de regularidad, calidad y homogeneidad de las elaboraciones y el mantenimiento de los costes de producción. |
Materiala: Ostalaritza |
|
Elaborazio-prozesuan baliatutako produktu guztien erabilera egokia, plateraren aurkezpen guztien homogeneotasuna ziurtatuz. | Uso adecuado de los productos que intervienen en el proceso de elaboración, asegurando la homogeneidad de todas las presentaciones que se hagan del plato |
Materiala: Ostalaritza |
|
Goi-teknologiako ekipamenduek prestazio ezin hobeak eskaintzen dituzte: erabilerraztasuna zenbait egosketa-teknika produktuen arabera erabiltzeko; emaitzen homogeneotasuna doikuntza automatikoak nahiz eskuzkoak datuen programazioa eta dokumentazioa tamaina txikia; beste ekipamendu batzuekiko bateragarritasuna; autogarbiketa; energia aurreztea; fidagarritasuna; higiene- eta osasun-araudia betetzea; eta zerbitzu tekniko azkar eta eraginkorra. | La alta tecnología presenta equipamientos únicos que incorporan el máximo de prestaciones: última tecnología de fácil comprensión, diferentes técnicas de cocción según el producto homogeneidad en los resultados, ajustes automáticos y manuales programación y documentación de datos tamaño reducido, compatibilidad con otro equipamiento, autolimpieza, ahorro de energía, fiabilidad, cumplimiento de la normativa higiénico-sanitaria y servicio técnico rápido y eficaz. |
Materiala: Ostalaritza |
|
Ekoizpen-sistemaren oinarria bada sukalde txiki batean prozesu guztiak (lehengaien hornidura lehengaien aurretiazko elaborazioa egosketa etab.) egitea, prozesuak errepikatu egiten dira, eta homogeneotasuna galtzen da. | el sistema de funcionamiento basado en el que en cada pequeña cocina se realicen todos los procesos productivos (aprovisionamiento de materias primas, preelaboración de géneros, cocción, etc.) comporta una repetición de los mismos con una pérdida de la homogeneidad |
Materiala: Ostalaritza |
|
Fitxa teknikoa sukaldaritzako elaborazioa egiteko erabiltzen den dokumentu deskriptibo, sintetiko eta estandarizatu bat da. Hari jarraituz, elaborazioen erregulartasuna, kalitatea eta homogeneotasuna lortzen da, bai eta ekoizpen-kostuei eustea ere. | La ficha técnica es un documento descriptivo, sintético y estandarizado que permite realizar una elaboración culinaria respetando los objetivos de regularidad, calidad y homogeneidad de las elaboraciones y el mantenimiento de los costes de producción. |
Materiala: Ostalaritza |
|
Elaborazio-prozesuan baliatutako produktu guztien erabilera egokia, plateraren aurkezpen guztien homogeneotasuna ziurtatuz. | Uso adecuado de los productos que intervienen en el proceso de elaboración, asegurando la homogeneidad de todas las presentaciones que se hagan del plato |
Materiala: Ostalaritza |
Elhuyar hiztegia |
ZTH hiztegia |
EGAmaster |
EHU terminologia |
Trengintza hiztegia |
Danobat hiztegia |
Zurgintza hiztegia |
Automobilgintza hiztegia |
Laneki hiztegia |
Wikipedia |
Elhuyarren itzultzaile automatikoa |
Batua.eus euskarazko itzultzailea |
Eusko Jaurlaritzaren itzultzaile automatikoa |