kudeatzaile Bilatu kudeatzaile testuinguru gehiagotan

1
kudeatzaile > gerente (6 testuinguru)
eu testuak es testuak
Horrenbestez, egun, profesional arduradun bakoitzak (sukaldeburua, enpresaburua kudeatzailea zuzendari nagusia, etab.) bere kalitate-helburuetara, bezeroen ezaugarrietara edota establezimenduaren gizarte-testuingurura ondoen egokitzen den sukaldaritza-eredua hauta dezake. Así, en la actualidad, cada profesional responsable (jefe de cocina empresario gerente director general, etc.), puede elegir el modelo de restauración que mejor se adapte a sus objetivos de calidad a las características de la clientela o al contexto social de su establecimiento

Materiala: Ostalaritza

Establezimenduko zuzendariaren edo kudeatzailearen oniritzia. Establezimenduaren arduradun nagusiaren sinadura adostasuna azalduz. Visto bueno por parte del director o gerente del establecimiento firma con la conformidad dada por el máximo responsable del establecimiento

Materiala: Ostalaritza

Informazio hori beste ordenagailu batera igor daiteke, enpresari egoki irudituz gero (zuzendariaren kudeatzailearen edo sukaldeburuaren bulegora, etab.). Esta información, puede remitirse de forma remota a cualquier ordenador que la empresa cree oportuno (despacho del director del gerente del jefe de cocina etc.).

Materiala: Ostalaritza

Menuak ezartzeko batzorde bat eratu behar da, kide hauez osatua: sukaldeburua, dietalaria eta ekonomia-arduraduna (erosketen kudeatzailea ustiapenburua, enpresako kudeatzailea etab.). Se debe establecer una comisión de menús formada por el responsable o jefe de cocina un dietista y el responsable económico (gestor de compras jefe de la explotación, gerente de la empresa etc.).

Materiala: Ostalaritza

Enpresako kudeatzailea da, eta hark zuzentzen du sukaldea ikuspegi estrategiko bat oinarri hartuta. es el gestor que dirige la cocina desde una visión estratégica. Es el gerente de la empresa

Materiala: Ostalaritza

Establezimenduko zuzendariaren edo kudeatzailearen oniritzia. Establezimenduaren arduradun nagusiaren sinadura adostasuna azalduz. Visto bueno por parte del director o gerente del establecimiento firma con la conformidad dada por el máximo responsable del establecimiento

Materiala: Ostalaritza