eltze Bilatu eltze testuinguru gehiagotan 1 es perol Sukaldean erabiltzen den aluminiozko eltzea × Sukaldean erabiltzen den aluminiozko eltzea Sukaldean erabiltzen den aluminiozko eltzea × Sukaldean erabiltzen den aluminiozko eltzea Ostalaritza eta turismoa eltze > perol (5 testuinguru) eu testuak es testuak Ezarri eltzean edo azpilean osagai guztiak, pomada-puntuko koipea duen irina izan ezik. Colocar en el perol o cubeta todos los ingredientes a excepción de la harina con la grasa a punto de pomada. Materiala: Gozogintza Atera oratzeko makinatik edo eltzetik, jarri mahaian eta nahi diren zatietan eta pisuetan banatu, oratu, lotan utzi eta egin bi ebaki gurutze moduan. Sacar de la amasadora o perol sobre la mesa y dividir en las porciones y pesos deseados, heñir, reposar y dar dos cortes en forma de cruz. Materiala: Gozogintza Esnegaina harrotzean hartu beharreko neurriak. Altzairu herdoilgaitzezko eltzeak eta hagatxoak erabili behar dira. Precauciones en el montaje de la nata Se deben utilizar peroles y varillas de acero inoxidable. Materiala: Gozogintza Malatsa eta eltzea garbi, batere koiperik gabe. La varilla y el perol limpios sin nada de grasa. Materiala: Gozogintza 1) Ontzian edo eltzean osagai guztiak ezarriko ditugu irina izan ezik, eta gurin biguna, pomada-puntuan edo likido. 1º) Pondremos en la cubeta o perol todos los ingredientes a excepción de la harina, con la mantequilla blanda, en pomada o líquida. Materiala: Gozogintza