eltze

1
Sukaldean erabiltzen den aluminiozko eltzea
Sukaldean erabiltzen den aluminiozko eltzea
eltze > perol (5 testuinguru)
eu testuak es testuak
Ezarri eltzean edo azpilean osagai guztiak, pomada-puntuko koipea duen irina izan ezik. Colocar en el perol o cubeta todos los ingredientes a excepción de la harina con la grasa a punto de pomada.

Materiala: Gozogintza

Atera oratzeko makinatik edo eltzetik, jarri mahaian eta nahi diren zatietan eta pisuetan banatu, oratu, lotan utzi eta egin bi ebaki gurutze moduan. Sacar de la amasadora o perol sobre la mesa y dividir en las porciones y pesos deseados, heñir, reposar y dar dos cortes en forma de cruz.

Materiala: Gozogintza

Esnegaina harrotzean hartu beharreko neurriak. Altzairu herdoilgaitzezko eltzeak eta hagatxoak erabili behar dira. Precauciones en el montaje de la nata Se deben utilizar peroles y varillas de acero inoxidable.

Materiala: Gozogintza

Malatsa eta eltzea garbi, batere koiperik gabe. La varilla y el perol limpios sin nada de grasa.

Materiala: Gozogintza

1) Ontzian edo eltzean osagai guztiak ezarriko ditugu irina izan ezik, eta gurin biguna, pomada-puntuan edo likido. 1º) Pondremos en la cubeta o perol todos los ingredientes a excepción de la harina, con la mantequilla blanda, en pomada o lí­quida.

Materiala: Gozogintza