arto

1
Arto-soroa
Arto-soroa
arto > maíz (4 testuinguru)
eu testuak es testuak
Ipar Ameriketan, arto-almidoia. En Norte América a partir de almidón de maí­z.

Materiala: Gozogintza

Esnea, gorringoak, azukrea, arto-almidoia eta aromak. Leche, yemas, azúcar, almidón de maí­z y aromas.

Materiala: Gozogintza

esnea edo esnegaina, azukrea, gorringoak eta arto-almidoia (azken hau hautazkoa), baina gozogile handi batzuek esnegain likidoa, gorringoak, azukrea eta aromak erabiltzen dituzte. leche o nata, azúcar, yemas y almidón de maí­z (este ultimo optativo) aunque algunos grandes pasteleros la hacen con nata liquida, yemas, azúcar y aromas.

Materiala: Gozogintza

esne aromatizatua, azukrea, arrautza osoak, gorringoak eta arto-almidoia. leche aromatizado, azúcar, huevos enteros, yemas y almidón de maí­z.

Materiala: Gozogintza