brioche

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Brioche bat.
Brioche bat.
brioche > brioche (3 testuinguru)
eu testuak es testuak
Adibidez, briochea egiteko, zeinak gurin- eta azukre-ehuneko handia baitu, indar handiagoa duen irina erabili beharko dugu zailtasunaren eta elastizitatearen arteko oreka lortzeko, bolumen egokiarekin. Pongamos por ejemplo el brioche que contiene un alto porcentaje de mantequilla y azúcar, debemos utilizar una harina de mayor fuerza para conseguir un equilibrio entre tenacidad y elasticidad, dando un volumen correcto.

Materiala: Gozogintza

Jarri egindako pieza brioche-molde koipeztatu batean, burua piezaren erdian ongi ezarrita dagoela ziurtatuta. Poner la pieza ya formada en un molde de brioche engrasado, asegurándose que la cabeza esta bien colocada en el centro de la pieza.

Materiala: Gozogintza

Brioche gazia.- Brioche salado.-

Materiala: Gozogintza