Emaitzak: 8

ES EU
Fabrikazio mekanikoa (1)
Bisagras, ollas, sartenes, etc. son algunos ejemplos de productos en los cuales se usa el rebordeado. Bisagrak, eltzeak, zartaginak eta abar izurketa erabiltzen den produktuen adibide batzuk dira.

Materiala: Mekanizazio bidezko Produkzioa

Animazio turistikoa (1)
En la cocina, haciendo un concurso de tortillas de patata y una sartén prende Sukaldean, patata-tortillen lehiaketa bat egiten, zartagin batek su hartu du

Materiala: Animazio turistikoa

Ostalaritza eta turismoa (6)
Equipamiento para la elaboración de grandes cantidades de comida: marmitas y sartenes basculantes, hornos de convección, abatidores, cocederos. Janari kantitate handiak egiteko ekipamendua: marmita eta zartagin baskulagarriak, konbekzio-labeak, tenperatura-jaisgailuak, egosteko gailuak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Equipamiento para la elaboración de grandes cantidades de comida: marmitas y sartenes basculantes, hornos de convección, abatidores, cocederos. Janari kantitate handiak egiteko ekipamendua: marmita eta zartagin baskulagarriak, konbekzio-labeak, tenperatura-jaisgailuak, egosteko gailuak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Equipamiento de la zona de cocción: marmita, sartén basculantes. Egosketa-eremuko ekipamendua: marmita, zartagin baskulagarriak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Barras para colgar batería de cocina: paellas, cazos, sartenes, etc. Sukaldeko ontziteria (esaterako, paella-ontziak, kirtendun ontziak eta zartaginak) zintzilikatzeko barrak.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Equipamiento de la zona de cocción: marmita, sartén basculante. Egosketa-eremuko ekipamendua: marmita, zartagin baskulagarriak

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Hay que tener en cuenta que atendiendo a esta tipología basada en la utilidad del producto, un mismo bien puede clasificarse de diferente forma según su uso, así una sartén o una bandeja de horno adquirido por un particular será un bien de consumo y compra esporádica, mientras que esos mismos productos adquiridos por una empresa de restauración para su utilización en la cocina será un bien industrial de equipo. Produktuaren erabilgarritasunaren araberako tipologia horretan, ondasun bera multzo batean edo beste batean sailka daiteke, erabileraren arabera. Esate baterako, partikular batek zartagin bat edo labeko erretilu bat erosten badu, kontsumo-ondasun bat izango da, eta noizbehinkako erosketa bat. Produktu hori bera sukaldaritzako enpresa batek erosten badu, sukaldean erabiltzeko, industria-ondasun bat eta ekipamendu-ondasun bat izango da.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx