Emaitzak: 6

ES EU
Ostalaritza eta turismoa (6)
Se pueden utilizar enteras o fileteadas calentadas en la plancha (para acompañamiento de platos) o picadas finas y mezcladas con otros ingredientes (para rellenos de canelones, salchichas, hojaldres, etc...). Osorik edo xerratan erabil daitezke, plantxan berotuta (plateren osagarri izateko), edo fin xehatuta eta beste osagai batzuekin nahasita (kaneloiak, saltxitxak, hostopilak eta abar betetzeko).

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

En los procesos de deshuesado, fileteado y chuleteado de la carne se procurara mantener esta en el obrador el menor tiempo posible, metiéndola en la cámara lo más rápido que podamos. Haragiari hezurra kentzeko eta xerratan eta txuletatan zatitzeko prozesuetan, ahalik denbora gutxiena edukiko dugu haragia lantegian. Hotz-ganberan sartuko dugu ahalik azkarren.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Cortamos la naranja en rodajas sobre el plato de servicio despojándolas de pepitas y piel interior central. Moztu laranja xerratan, zerbitzatzeko plateraren gainean. Kendu haziak eta barruan erdian geratzen den azala.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

La panceta fresca se utiliza para añadir a potajes y fileteada para freír. Hirugihar freskoa eltzekoei botatzeko erabiltzen da, eta xerratan ere zatitzen da, frijitzeko.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Deshuesado se le conoce con el nombre de lomo y se puede utilizar para filetear (freír al natural o empanado, o asar a la plancha) o entero bridado para asar o brasear. Hezurra kenduta badago, solomoa izena du, eta xerratan moztuta (berezko eran edo birrineztatuta frijitzeko, edo plantxan erretzeko) edo osorik bridatuta (erretzeko edo breseatzeko) erabil daiteke.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Normalmente se consume fresco fileteado o en dados para brochetas y fondues. Normalean, fresko kontsumitzen da, xerratan edo txitxi-burruntzi eta fonduetarako kubotan moztuta.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak