Emaitzak: 7

EU ES
Ehungintza, jantzigintza eta larrugintza (1)
49- Koktelerako soinekoa eta estola, 1960ko N, txokolate koloreko parpaila, loreekin, rayon marroiaren gainean. Alkandora soinekoa, mahukarik gabea, hiru bolanterekin. Paris Etiketa. 163 pasea. Donato de Lopez ahizpek emana. Dittenhofer andrearena izan zen. CBM 2012.40, Getaria. (91. orr.) 49- Vestido y estola de cóctel, I 1960, encaje chocolate con flores sobre rayón marrón. Vestido camisero, sin mangas, con tres volantes. Etiqueta París. Pase 163. Donación de las hermanas Donato de López. Pertenecía a la señora Dittenhofer. CBM 2012.40, Cetaria, (p. 91)

Materiala: LANEKI_corpusak_elkartuta.csv.tmx

Gizarte eta kultura zerbitzuak (2)
Se prohíbe el azúcar, la bollería, los frutos secos y el chocolate; se reduce el aporte de pan, cereales y legumbres. Azukrea, opilak, fruitu lehorrak eta txokolatea debekatu egiten dira; ogia, zerealak eta lekaleak, berriz, murriztu.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Preparar una chocolatada para desayunar. Txokolatea prestatu gosaltzeko.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Irudia eta soinua (1)
Biscuit helado con chocolate caliente Izozki-bizkotxoa txokolate beroarekin

Materiala: Irudia

Animazio turistikoa (1)
De cocina se necesitarán numerosos productos según las actividades, como harina o chocolate para hacer pruebas en las que se tenga que buscar a ciegas o si se pretende que el participante se manche, frutas o dulces para actividades con niños, legumbres para hacer instrumentos en los talleres o pasta para hacer collares u otras manualidades. Sukaldeko produktu asko behar izaten da jardueren arabera: irina eta txokolatea itsu-itsuan zerbait bilatu beharreko probak egiteko; frutak eta gozokiak parte-hartzailea zikintzea bilatzen den probetarako; lekaleak lantegietan tresnak egiteko; eta pasta lepokoak eta bestelako eskulanak egiteko.

Materiala: Animazio turistikoa

Instalatze eta mantentze lanak (1)
En cambio, el chocolate, el kétchup, la mostaza, la mayonesa, la pintura, la pasta dentífrica, el asfalto y algunas grasas constituyen otro grupo de fluidos no newtonianos llamadosfluidos de Bingham. Aitzitik, txokolatea, ketchupa, ziapea, maionesa, pintura, hortzetako pasta, asfaltoa eta gantz batzuk fluido ez-newtondarren beste multzo batean sartzen dira:Bingham-en fluidoenmultzoan, hain zuzen ere.

Materiala: Ekipo eta instalazio termikoak

Zehar-lerroa (1)
Para lograr su objetivo, los profesionales se sirven de determinadas técnicas que utilizan en sus campañas con la intención de convencer al público al que van dirigidas, considerando que la solidaridad o la concienciación pueden venderse como si fueran chocolate o perfume. Profesionalek, beren helburua lortzeko, zenbait teknika erabiltzen dituzte beren kanpainetan xede-biztanleria konbentzitzeko, kontuan hartuta elkartasuna eta kontzientziazioa txokolatea edo perfumea balira bezala sal daitezkeela.

Materiala: Sistemen integrazioa